Jókor voltunk együtt?
Figyelt kérdés
Pozitív lh teszt előtt 1 nappal, a két pozitív napon, és ovuláció napján is. Szóval 4 napot egymás után. Sajnos előtte 4 nap kimaradt.
Tudom, hogy kevés esély van minden hónapban sajnos (20-25%)
De az időzítés jó volt?
2023. szept. 12. 19:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem tökéletes az időzítés!
A többi majd kiderül.
Reméljük összejön :) mióta próbálkoztok?
2/6 A kérdező kommentje:
Összeségében ez a 9.hónap.Sajnos közte volt egy vetélés. Az orvos egy keveset váratott minket, és mostmár azt mondta mindent bele😊 csoda lenne, ha a vetélés után az első hónapban sikerülne,ahogy az orvos engedte, de mi nagyon nagyon bízunk benne😊
2023. szept. 12. 19:58
3/6 anonim válasza:
Miért nem azt kérdezed, amire valójában kíváncsi vagy? Ha régóta gyereket akarsz, használsz ovutesztet is, akkor nyilván azt is tudod, hogy működik és azt is, hogy jókor voltatok együtt.
4/6 anonim válasza:
Szedj e-vitamint! Segíti a nyálkahártya növekedését, könnyebben meg tud tapadni a baba! Vetélés után kifejezetten hasznos, ha esetleg ebben a hónapban nem jönne össze...
De kívánom, hogy sikerüljön!
5/6 anonim válasza:
Tökéletes.Mi sem szexeltünk napokkal elötte mert beteg voltam.Amint pozitiv lett a teszt delutan a reggeli negativ után egyűttvoltunk, majd másnap is amikor bekövetkezett az ovuláció.Így fogant meg a kislányom a 3. lh tesztelős ciklusban.Az előző kettő ciklusban is együtt voltunk ovukor, azelötti napon és mégsem fogant meg akkor.Szóval ja igen 20-25% esély van rá hogy vagy igen vagy nem.Van esély és a remény hal meg utoljára.Éld az életed mint eddig, ne görcsölj rá ha ottkell lennie annak a második csíknak 2 héttel aktus után akkor ott lesz.Sok sikert nektek
6/6 anonim válasza:
Nekünk így sikerült, én nyákot néztem nem ovu tesztet és szedtem E vitamint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!