Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jókor voltunk együtt?

Jókor voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Pozitív lh teszt előtt 1 nappal, a két pozitív napon, és ovuláció napján is. Szóval 4 napot egymás után. Sajnos előtte 4 nap kimaradt.

Tudom, hogy kevés esély van minden hónapban sajnos (20-25%)

De az időzítés jó volt?

2023. szept. 12. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem tökéletes az időzítés!

A többi majd kiderül.

Reméljük összejön :) mióta próbálkoztok?

2023. szept. 12. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Összeségében ez a 9.hónap.Sajnos közte volt egy vetélés. Az orvos egy keveset váratott minket, és mostmár azt mondta mindent bele😊 csoda lenne, ha a vetélés után az első hónapban sikerülne,ahogy az orvos engedte, de mi nagyon nagyon bízunk benne😊
2023. szept. 12. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Miért nem azt kérdezed, amire valójában kíváncsi vagy? Ha régóta gyereket akarsz, használsz ovutesztet is, akkor nyilván azt is tudod, hogy működik és azt is, hogy jókor voltatok együtt.
2023. szept. 12. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szedj e-vitamint! Segíti a nyálkahártya növekedését, könnyebben meg tud tapadni a baba! Vetélés után kifejezetten hasznos, ha esetleg ebben a hónapban nem jönne össze...

De kívánom, hogy sikerüljön!

2023. szept. 12. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Tökéletes.Mi sem szexeltünk napokkal elötte mert beteg voltam.Amint pozitiv lett a teszt delutan a reggeli negativ után egyűttvoltunk, majd másnap is amikor bekövetkezett az ovuláció.Így fogant meg a kislányom a 3. lh tesztelős ciklusban.Az előző kettő ciklusban is együtt voltunk ovukor, azelötti napon és mégsem fogant meg akkor.Szóval ja igen 20-25% esély van rá hogy vagy igen vagy nem.Van esély és a remény hal meg utoljára.Éld az életed mint eddig, ne görcsölj rá ha ottkell lennie annak a második csíknak 2 héttel aktus után akkor ott lesz.Sok sikert nektek
2023. szept. 13. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk így sikerült, én nyákot néztem nem ovu tesztet és szedtem E vitamint!
2023. szept. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!