Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teszt mutathat még? Egyáltal...

A teszt mutathat még? Egyáltalán mikor teszteljek? Érdemes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal szeretnénk babát. Novemberben voltam nőgyógyásznál, éves kontroll, cytologia, UH. Mindent rendben talált.

Erre, a rendszeres 32 napos menstruaciom megváltozott. Decemberben megjött 23. napra, de csak 2 napig tartott viszont erős volt nagyon, aztán mintha elvágták volna. Ezután 14! napra is megjött, pár napos normális menstruáció volt. Itt megijedtem, viszont ezelőtt nagyon beteg voltam, gyógyszereket szedtem, közben stressz is ért, így gondoltam várok. Most vagyok a 34. ciklus napon, menzinek semmi jele, tesztet két napja csináltam, igaz délután, negatív volt. Késés nem jellemző.

A fentiek megzavarhatják a mentőt? Napok óta néha feszül a hasam alja, kis émelygés, semmi mást nem érzek. Tesztelni mikor érdemes, ha érdemes, vagy legyek türelemmel, valószínű csak a ciklusom borult fel?

ma 10:13
 1/4 A kérdező kommentje:
*menstruáció akart lenni mentő helyett
ma 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl hamar megjön,az ovulációhiány miatt van. Csak a lutealis fazisnak kellene 12-16 nap. Itt valami eros hormonalis baj van.

A 32 nap viszont rendben van,valoszinuleg kesobb,de volt peteeresed. Figyelted esetleg homerovel,vagy lh teszttel a ciklust?

ma 10:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Most nem figyeltem, pont amiatt, hogy így megzavarodott. Aggódom, hogy ha nem terhesség, akkor valami nagyobb baj lehet:(

Akkor persze orvos újra …

ma 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nagy bajod,attol ne felj. De persze ez a jo hozzaallas,hogy tudatos vagy,de fantazmagoriakat kar elore vizionalni.

Mondjuk pont akkor lenne hatvanyozottan fontos figyelni,ha ilyen problemas a ciklus. Ha kiszamithato mindig,van termekeny nyakod,akkor ertheto ,hogy nem foglalkozunk ugy vele. De ilynekor informativ lenne neked is,es ha mesz orvoshoz,neki is.

Szerintem most probal helyrerazodni a rendszer nalad,adj idot a testednem

ma 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!