Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/299 A kérdező kommentje:

Milyen sokan összegyűltünk már! :) És nagyon örülök, hogy ilyen sok pozitív tesztelőnk van, pedig még csak a hónap közepén járunk. Párotok tudja már, vagy megvárjátok a karácsonyt a bejelentéssel? Ki hogyan tervezi elmondani? :)

Én már a héten 3 negatív tesztet produkáltam, még az a szerencse, hogy nincs itthon több teszt. XD

Egyébként hétfőre nem várom, de szerintem már bőven mutatná a teszt, ha sikerült volna.

2023. dec. 16. 23:18
 222/299 anonim ***** válasza:

É!

Keménynek nem érzem de puffadtnak egy kicsit.és az a nyilaló érzés nekem is megvan. Oda egész alulra belenyilal.

Jaj de várom már a szerdát!!

2023. dec. 16. 23:31
 223/299 anonim ***** válasza:
100%

Jaj lemaradt E voltam a 222es. Sajnálom kérdező! Még semmi sem biztos! Milyen tesztet használsz?? Nagyon drukkolok hogy ne jöjjön meg☺️

Én karácsonykor tervezem amikor még csak ketten vagyunk. Lesz nagy meglepetés mert mondtam ez a hónap szerintem nem jött össze. Már számolgatja h a kövi alkalommal ha összejön mikor fog születni

E

2023. dec. 16. 23:34
 224/299 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok, remélem beszállhat még valaki a "nem várom" vonatra :)

Viki vagyok, 27 éves, 1,5 éve volt egy várandósságom ami sajnos csak a 15.hétig jutott. Sajnos meg kellett szakítani mert genetikai rendellenessége volt a picinek. Szörnyen viseltem. Azóta házat vásároltunk és sok minden történt, most vagyunk ott, hogy jöhet a baba, eszméletlenül várom, várjuk ❤️

Én 18-19.-ére nem várom, vannak pms tünetek szóval annyira nem élem bele magam, de pont ovu körül voltunk együtt, szóval hátha! Még nem mertem tesztet csinálni, mert az elmúlt 1 év alatt többet is csináltam és mindig negatív lett és tökre csalódott vagyok. Nem vagyunk még aktívan rajta, szóval nem értem miért izgulom túl. 😂

Ha most nem jönne össze, akkor hátha januárban, mert akkor van a szülinapom:)

Gratulálok mindenkinek, akinek eddig pozitív lett, olyan jó látni, hogy támogatjátok egymást és úgy érzem, nekem is erre van most szükségem!

Tüneteim: fejfájás (mensi előtti nap általában van), alhasi görcsölgetés, cici annyira nem fájt most, minimálisan, kijött egy afta a számban (sosem volt még, szóval ez fura!), sok patti.

Nem tudom merjek-e reggel csinálni egy tesztet vagy várjam meg a hétfő -keddet... :'D

Viki

2023. dec. 16. 23:51
 225/299 anonim ***** válasza:
100%

Szia Viki! Üdv köztünk! Mi egy türelmetlen csapat vagyunk, akik nem bírnak várni, mi mind idő előtt löttünk már el tesztet.

Nagyon drukkolok hogy sikerüljön ez a hónap❤️ nekem semmi tünetem nem volt egy kis èmelygésen kívül, ezért is lepett meg ez az erős teszt. Szóval hajrá☺️ (én is januári vagyok)

E

2023. dec. 17. 00:06
 226/299 anonim ***** válasza:

Jó reggelt csajok, üdv a klubban, Viki ☺️❤️ nagyon meghatott a történeted, és szurkolunk mind ❤️

Nekem reggelre esett a hőm, szóval most kenődtem el igazán 😓 még nem jött meg, de sajna a hő elég egyértelmű 🙈 ezek szerint tényleg akarhatjuk annyira, hogy még a hányinger is előjön? 😅🙈

Kedves kérdező, még mindig ne keseredj el, semmi sincs eszébe, amíg nem jön meg!!! ❤️❤️❤️

Kriszti

2023. dec. 17. 05:16
 227/299 anonim ***** válasza:

Üdvözlünk a kis csapatunkban Viki ❣️

Sajnálom az előző veszteséged, bizok benne hogy karácsony előtt Neked is pozitív lesz teszted ❣️

Kriszti szerintem a hő nagyon becsapós lehet, volt akinek nemvárt napján leesett de mégsem jött meg és másnapra vissza ugrott 😊

É.

2023. dec. 17. 05:41
 228/299 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én most untam meg, hogy nézzem a tüneteimet, kedves É 😅🙈 a hányinger is alább hagyott, aminek most akárhogyis, örülök, mert húzós hetem lesz 😅🙈

Lehet, annak is van jelentősége, hogy elemet cseréltem, mert elkezdett tegnap nyekeregni a hőmérő, nem tudom, de már nem akarok semmibe semmit bemagyarázni, úgy döntöttem 😅🙈

2023. dec. 17. 05:57
 229/299 anonim ***** válasza:

Most én is elkenődtem, ma reggeli Dávid teszten is csak ha nagyon keresem akkor látok valamit, pont mint az előző napokon 😞 ma reggelre előjött a cicifájdalom és duzzadas, mindig hamarabb szokott de én ezt betudom hogy lehet megindult csak nem tudott beágyazódni 😞 nagyon szomorú vagyok 😞

É.

2023. dec. 17. 06:14
 230/299 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Üdv a csapatban viki

Nekem hozták tesztet csak nem adták ide az este így az első vizeletes teszt elmaradt ma reggel hogy erősödött e!

Nagyon fura nekem is mert elmúlt a cicifeszülés nem cagyok rosszul!

Olyan idegesség lesz urrá rajtam egy párszor napközben olyan gyorsan ver a szívem mintha izgulnom kellene valami miatt!nagyon rossz érzés!

Nem vagyunk messze én szegedtől 40km-re lakom oda kell mennem szülni az a körzetünk!

Milyen jó lenne ott találkozni!

Dóra

2023. dec. 17. 06:22
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!