Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/299 anonim ***** válasza:

Hù csajok, de jòl beindult a chat. Alig bìrom követni. :)

Kriszti, én pont ugyanìgy èreztem magam minden pozitìv tesztelès előtt. Mikor akarsz tesztelni? Jaa, és senki nem néz hülyének. :)

Sajnálom Sz, szorìtok, hogy a következő hònap sikeres legyen.

Szilvi, Dòra, ên is imádtam terhes lenni az első hàrommal, semmi bajom nem volt, vègig tûnetmentesen. Lehet mondjuk ennyire nem is figyeltem magam.

Dòra! Sok szeretettel gratulálok! Uhh, de izgi ez.

É, jò lesz az. Egy clearblue màr biztosan erős pozitìv lenne. Nekem az a teszt mindig a nem vàrt előtt pozitìv lett. Én is teszteltem most este is és mindig erősödött. Kb 6 napig napi kèt teszt. Valamelyik nap sorba àllìtottam mind és szèpen làtszik, ahogy erősödött.

Andi, egyetèrtek É-vel, szerintem is lehet beàgyazòdàs. Èn nem tudom nektek hogy van ez, de ha én barnàzok, vagy ròzsaszìn, akkor az sose àll el, hanem elkezdek vèrezni màsnap.

E, ne vedd magadra. Mi megyünk vasàrnap a fèrjemmel gyülekezetbe, èn vègig ülni fogok. Màr gondolkoztam, hogy vajon mit fognak majd ròlam gondolni, főleg az idősebbek, hogy mèg ők àllnak imàdkozàskor, én ülök, de ràjöttem, hogy nem fogok ezen stresszelni, mindenki gondoljon amit akar.

Én még mindig ágyban, tolom a progeszteront, meg persze szètizgulom magam. Hányingerrel küzdök rendesen, egèsz nap, estère erősödik. Meg a hasam fàjdogàl, de az lehet a hematoma miatt mèg. Alig vàrom a szerdàt,hogy vègre làssunk szìvhangot, meg kivàncsi vagyok hogy àll a hematoma. Nem szeretem siettetni az időt, de most szìvesen ugranèk egy 2 hònapot előre. Az első 12 hèt ennyi vetèlès utàn full para.

Én Angliàban èlek, vàllalkozò vagyok, itthonròl dolgozom. Mentoràlok egy nemzetközi csapatot. Legalàbb ezzel szerencsém van, hogy àgybòl is tudok dolgozni.

Csak, hogy kèpben legyek.

Dòra, E, É és én már babásak vagyunk. A többiek várnak és Sz,alias Szilvi? akinek megjött.

Mi van veled kedves kérdező?

Én is feltöltöm a tesztjeim. :)

Gigi

2023. dec. 16. 13:37
 192/299 anonim ***** válasza:
Nem tudom mièrt, sajnos nem enged kèpet feltölteni. :(
2023. dec. 16. 13:42
 193/299 anonim ***** válasza:
Kedves Gigi, legkorábban a nemvárt napján, nem akarom, hogy az egyre erősödő hányinger mellet legyen még egy negatív... Szerdán lesz teszt, addig biztos nem, az lesz a 14.dpo és a mensi várható napja. A testhőm még emelkedett, de múlt hónapban is csak akkor esett vissza, mielőtt megjött ☺️
2023. dec. 16. 13:43
 194/299 anonim ***** válasza:

E. ez egy gyönyörű pozitív teszt ❤️ remelem az enyém is lassan ilyen lesz 😊 Gigi aranyos vagy de még nem merem kijelenteni hogy sikerült 😊 egyelőre erősödésért imadkozom 😊

É.

2023. dec. 16. 14:53
 195/299 anonim ***** válasza:
100%
En vegul nemsokara tesztelek...ma delben ujra indult egy keves folyas,egesz nap lestrapaltnak erzem magam mintaki nem aludt pedig 10orat is aludtam ejjel es szedelgek emelygek enyhen. ZS
2023. dec. 16. 17:57
 196/299 anonim ***** válasza:

Csajok, Zs, nem feladni a reményt, amíg nem jön meg❤️

Én ma cefetül émelyegtem egész nap, bevallom, nem volt kellemes így a munka.... Ha megmarad az émelygés ki kell rá találnom valamit jövő hétre, mert akkor sem fogok tesztelni még 😅🙈

Kriszti

2023. dec. 16. 18:31
 197/299 anonim ***** válasza:

Várjuk ZS az eredményt 😊 Kriszti próbáld ki a jéghideg kólát, azt olvastam az segít 😊

É.

2023. dec. 16. 18:35
 198/299 anonim ***** válasza:
100%

É, köszönöm szépen, az sajnos nekem nem lesz jó, mert az egyetlen dolog, amit émelygés nélkül sem fogad be a gyomrom, az a kóla... De most olvastam a Kinley gyömbért, azt szeretem ☺️

Többieknél valami fejlemény, tünet? Aki pozi, ők is mondhatják, mit tapasztalnak, hadd okosodjuk, akik még csak várunk a csodára ☺️❤️

2023. dec. 16. 19:08
 199/299 anonim ***** válasza:
100%

Kriszti, épp gyömbért akartam ìrni. Gyömbères,keksz, gyömbèrtea. Nekem citromos illòolaj segìt. Csepegtetek a csuklòmra és szagolgatom.

Zs nagyon vàrjuk az eredmènyt! :)

2023. dec. 16. 19:57
 200/299 anonim ***** válasza:
100%

Nemsokara hazaerek. 2tol se nem ettem,se nem ittam se nem voltam wcn. Gondolom igy realis lehet,mintha reggeli vizelet lenne

ZS

2023. dec. 16. 19:59
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!