Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
 241/299 anonim ***** válasza:

Dóra nagyon sajnálom! Nem lehet h csak kevés idő telt el két pisi között?

Mikor kéne megjönni? Ne hari de már elveszek ennyi kommentben.

2023. dec. 17. 09:11
 242/299 anonim ***** válasza:
E voltam.. mindig lemarad
2023. dec. 17. 09:11
 243/299 anonim ***** válasza:

Zs tudom miről beszélsz, az én férjem dettó 😅 reggelente később kel nálam, az első kérdése hogy a teszt mit mutat? Viszont pont emiatt is rettentően megviselt eddig is amikor sikertelenül zárult a ciklus, mert olyankor nem csak a saját csalodottsagom hanem az övet is látom

És bár vigasztalt, mikor októberben sírva fakadtam hogy megjött, de közben éreztem rajta is hogy csalódott.

Ráadásul a hét elején azt álmodta hogy bejelentettem neki hogy terhes vagyok, most még inkább félek a sikertelenségtől.

É.

2023. dec. 17. 09:13
 244/299 anonim ***** válasza:

E!2 óra eltelt annyira az időt nem figyeltem!

Majd holnap reggel elsőtől hátha !bár 10 percen belül nem mutatott semmit a tegnapi meg annyira szépen kivehető az előtte lévőt meg nagyon nézni kellett!ittam is most előtte nem tudom!

Kedd csütörtökre nem várom

2023. dec. 17. 09:22
 245/299 anonim ***** válasza:

Nem tudom vane mas de ez 6nappal nem vart elott mar mutatja, 10es teszt.

Az en parom nagyon realisan all a dolgokhoz, nem egy idegeskedos tipus 😅 mindig azt mondja ne mind stresszeljek ra meg alig fogtunk neki,majd egy ev mulva kesereghetek ha nem jon ossze. Valoszinuleg igaza is van de a munkam szempontjabol is jo volna ha minel hamarabb osszejonne ugyhogy az is raad egy pici stresszt.

ZS

2023. dec. 17. 09:23
 246/299 anonim ***** válasza:

Amugy ilyen a tesztem

[link]

Senkise hasznalt meg clearbluet?

2023. dec. 17. 09:26
 247/299 anonim ***** válasza:
Én nem tudok képet feltölteni már korábban küldtek linket oda felmentem be is töltöttem de nem tudom hogy an tovább!
2023. dec. 17. 09:32
 248/299 anonim ***** válasza:
2023. dec. 17. 09:35
 249/299 anonim ***** válasza:

Meg van ez volt a tegnap reggeli!

Dóra

2023. dec. 17. 09:36
 250/299 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is csináltam végül tesztet most reggel (Viola, 5ös érzékenységű), de sajnos negatív:( számítottam rá valamilyen szinten, sok a pms tünet és egész éjszaka éreztem az alhasi görcsölgetést.

Szomorú vagyok, de hátha majd jövő hónapban tényleg összejön a szülinapomra :)

Én is "kihagyom" még most a párom, szeretném meglepni ha egyszer pozitív lesz, a negatív miatt nem akarom bántani, de persze van olyan, hogy kijön és sírok miatta és akkor megbeszéljük, de ő is úgy van vele, mint a te Párod ZS, hogy még igazából bele se kezdtünk.

De annyira csalódott tudok lenni, én nem gondoltam sosem, hogy ennyire fogok majd vágyni egy babára. :')

2023. dec. 17. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!