Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
 251/299 anonim ***** válasza:
Viki voltam, lemaradt
2023. dec. 17. 09:38
 252/299 anonim ***** válasza:

Hát csajok, az én párom is nyugtat csak, ő is ugyanezt mondja, hogy amikor jönnie kell, jönni is fog ☺️

Szerintem mondjuk ez-részemről legalábbis-megnyugtatóbb, lehet rossz lenne, ha mind a ketten idegeskednénk rajta 😅

2023. dec. 17. 09:42
 253/299 anonim ***** válasza:
Jah, Kriszti 🤣
2023. dec. 17. 09:42
 254/299 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ha benne vagytok lehetne majd egy uj kerdest inditani januarral ahol majd folytatjuk akiknek most nem jott ossze ( itt mar tul sok lesz szerintem addig 😅) meg persze akiknek osszejott azokra is nagyon kivancsi leszek (milyen lett az elso uh, szivveres,fiu/lany es hogy birjatok) ZS
2023. dec. 17. 09:47
 255/299 anonim ***** válasza:
Nekem neha azert elojon hogy nekik milyen konnyu, osszejon amikor osszejon, de azert megse roluk van szo, nem ok fognak egy eletet noveszteni a pocakjukban. Konnyen tudnak beszelni 😅 ZS
2023. dec. 17. 09:49
 256/299 A kérdező kommentje:

Lányok, nekem ma reggelre meg is jött. :( Kicsit csalódott vagyok, mert az első babára borzasztó sokat vártunk, és olyan jó lett volna, ha a második csak szépen jön, amikor szeretnénk.

Mostmár a korom miatt az idő is sürget, meg nem akartunk túl nagy korkülönbséget sem a gyerekeknek.

Lehet, hogy következő hónapban én is ovu tesztelek.

2023. dec. 17. 09:56
 257/299 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugy volt kedves kerdezo. Elso honapban semmitse kovettem, masodik honaptol ovu teszteltem es osszejott. Megertelek! Probald ki kovetkezo honapban:)

ZS

2023. dec. 17. 10:09
 258/299 anonim ***** válasza:
100%

Zs, jó ötlet, csak találjuk meg a kérdést 😅

Kedves kérdező, ne keseredj el, mondom ezt én, de próbáld meg ovu teszttel, ha azzal sem, akkor meg térjetek vissza a jó öreg szarok rá elvre, és annyit próbáljátok tenni, hogy 2 naponta szeretkeztek, akkor tuti nem csúsztok le 😘

Ha így sem, akkor vizsgálat ❤️

Én is így fogom csinálni, annyi különbséggel, hogy a 2 naponta februártól tud teljesülni, mert addig csak 2 hetente látom a páromat. Illetve ha most megjön, akkor elvben december vége január eleje körül lenne ovu, akkor 2 hétig együtt leszünk ☺️

Szóval fel a fejjel 🙏🏼

Nem biztos, hogy mindig jó ennyire tudományosan nézni, mert ránk, csajok rá is stresszhelyzetet rak, meg a párunkra is, hogy na most kell teljesíteni 😅

Kriszti voltam❤️

2023. dec. 17. 10:12
 259/299 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csinálhatnánk egy privát face csoportot vagy messenger. Jobban nyomon tudjuk egymást követni.

E

2023. dec. 17. 10:47
 260/299 anonim ***** válasza:

En benne vagyok E!

ZS

2023. dec. 17. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!