Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
 271/299 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Az f utan meg irjatok be egy kicsi b betut...es az a link,nem hagyja hogy a teljes linket ide feltegyem

2023. dec. 17. 13:45
 272/299 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ùgy beindult a chat megint, azt se tudom merre van arccal előre.

Viki, F örülök, hogy itt vagytok! Nagyon jò kis tàmogatò mamacsapat jött itt össze.

Csajok, akiknek mèg nem jött meg...semmi nem szàmìt, csak hogy nem jött meg. Addig mèg lehet baba. Nekem rövid ciklusaim vannak, de màrciusban a 33.napig nem lett pozitìv tesztem. Sokat jàrtam pisilni, feszült a hasam, mensis meg fog jönni èrzèsem volt, de csak nem jött meg, tesztek meg negatìvak voltak. Mondtam is a pàromnak, hogy lehet vmi 40 èves kori hormonàis vàltozàs. Aztàn a 33.napra pozi lett a teszt. Most meg màr a 20.napon pozitìv volt. Szòval sose lehet tudni. Èrdekes dolgokat produkàl a szervezet.

Beàgyazòdàs is mindig nagyon màs. Nekem pl most kb semmi tünetem nem volt, nem is gondoltam, hogy sikerült. Ès megis.

Zs. Én hasznàltam clearbluet mindig, nekem mindig jòl működött.

Ên is benne vagyok a facebook csoportban.

Azzal kapcsolatban, hogy ki mondja el hogyan. Én egybôl elmondtam a pàromnak, ahogy pozitìv lett. Tudta, hogy dec 1-re nem vàrtuk, ùgyhogy mindrnképp kitalàlta volna. De a gyerekeimen kìvül mèg senkinek nem mondtuk ès a sok vetélès miatt ùgy döntöttünk, hogy a 12-14 hetes genetikai uh-ig nem is fogjuk.

Gigi

2023. dec. 17. 13:57
 273/299 anonim ***** válasza:

Gigi akkor nem volt szaradasi csikos a clearbluet?

En mostmar kijelenthetem hogy lassan egy napja elallt az a folyasom. Reggel enyhe mensi gorcsoket ereztem,gondoltam na jo hat akkor megiscsak megjon..de nem. Gorcsolgetek meg most is es neha enyhen a derekamat is erzem. Kivancsi vagyok mostmar mi lesz a vegkimenetele ennek az egesznek😅

ZS

2023. dec. 17. 14:14
 274/299 anonim ***** válasza:
Zs, E, (nem tudom, végül ki csinálta) , nekem csak a Facebook-ot hozta be a link
2023. dec. 17. 14:15
 275/299 anonim ***** válasza:
Jah, megint lemaradt, Kriszti
2023. dec. 17. 14:16
 276/299 anonim ***** válasza:
De jó ötlet lenne, ha az lenne a csoport neve, ami itt volt a kérdés, és akkor rá is lehetne keresni ☺️
2023. dec. 17. 14:17
 277/299 anonim ***** válasza:

Nekem mukodik ha ramegyek. Masnak se akarja behozni a csoportot?

ZS

2023. dec. 17. 14:22
 278/299 anonim ***** válasza:
Nekem se megy
2023. dec. 17. 14:28
 279/299 anonim ***** válasza:

Sikerült 🙏🏼

Nem mindegy, hova másolom 😅

280/299 anonim ***** válasza:

Nem jó nekem nem hozza be

Dóra

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!