Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/299 anonim ***** válasza:
100%

Kedves É, nekem az előző mensinél volt így, azt tudni kell, hogy nekem mindig koppra 31-32 nap a ciklusom, múlt hónapban késett 3 napot, amikor megjött nagyon görcsöltem, amk viszonylag normális nálam, ami kevésbé, hogy nekem általában 24 óráig erős a görcs, most pár óra alatt gyógyszer nélkül elmúlt, a vérzés is másfél napig volt csak erős, utána meg csak pecsételés.... Ott is szarul voltam, mint most, minden tünetet hoztam.... Kivéve a hányingert.... Az most volt először.... Úgyhogy még az is lehet, hogy neked is a beágyazódás nem sikerült, de ne kenődj el, mert a természet sokszor tudja, melyik kis pöttyöt ne tartsa meg ☺️

Ha így lenne, akkor is látod, hogy még tudsz termékenyülni, ez jó ☺️

És még mindig ne csüggedj, É, amíg nem mensizel ☺️❤️

Dóra, szerintem ez az izgalom teljesen normális ☺️

Olyan jó neked ❤️

2023. dec. 17. 06:29
 232/299 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!

Jövök én is újra pár biztató szóért😔

16-os válaszoló vagyok, 4. hónapja próbálkozunk, májusban volt egy vetélésem.

Annyira jó olvasni a pozitív történeteket🥰

Erre a hétvégére nem vártam, az egyik ciklusnaptár szerint tegnap, a másik szerint ma kellett volna megjönnie.

Ma hasszurkálásra ébredtem, ilyen nálam még sose volt. A következő fura dolog, hogy már lassan 2 hete gondjaim vannak az alvással, nagyon korán felébredek és nem tudok visszaaludni...persze ez lehet az izgulástól is, nem tudom.

Tegnap és ma is teszteltem, reggeli vizeletből, de mindkettőn csak én és a férjem látunk nagyon-nagyon halványan valamit, szóval az is lehet, hogy csak odaképzeljük😄

Ma vagyok a 31. ciklusnapon, teszteltem az ovulációmat is, szóval nagyon remélem, hogy késői beágyazódás volt és hamarosan előkerül a második csíkocska❤️

Így, hogy nem jön meg, méginkább reménykedünk és a negatív teszt mégnagyobb csalódás, mint máskor😔

F

2023. dec. 17. 06:43
 233/299 anonim ***** válasza:

És minden pozitív tesztelőnek szívből gratulálok, nagyon jó egészséget és boldog babavárást kívánok!❤️

F

2023. dec. 17. 06:45
 234/299 anonim ***** válasza:
100%

Kedves F, az alvászavar engem is jellemez az elmúlt napokban, ez nekem is furcsa dolog, nekem se volt még ilyen sem. Ha ma ébredtél hasszurkálásra, akkor még ne tesztelj újra, ha tudsz, várj egy hetet (sok sikert 😅) ha addig megjön, fine, ha nem, akkor már fogja talán mutatni ❤️

Szívből kívánom, hogy jó szurkálás legyen 🙏🏼

Nekem megint kezdődik az émelygés, de a hőm miatt ezt most nem igazán értem, miért. Lehet, benyeltem egy vírust 🤷🏻‍♀️🙈

Kriszti

2023. dec. 17. 07:09
 235/299 anonim ***** válasza:
100%

Kedves F❣️

Ez az alvás téma most hogy mondod egész érdekes, napok óta hajnalban kinyílik a szemem és nem tudok visszaaludni, igaz amúgy sem vagyok sokáig alvó típus, de a hajnal 4 óra sem volt eddig megszokott 😊 ó de boldog lennék ha végre sikerülne ❤️

Kriszti, szerintem ha vírus lenne akkor folyamat kínozna, nem csak különböző napszakokban. 😊

É.

2023. dec. 17. 07:25
 236/299 anonim ***** válasza:
100%

É.

Én már próbálok nem beleképzelni semmibe semmit 😅🙈

De köszönöm a biztatást❤️

De jó lenne 🙏🏼

Ez az álmatlanság nekem is nagyon fura, mert rám sem jellemző.... De legyen vírus 😅🤣🙈

Kriszti

2023. dec. 17. 07:42
 237/299 anonim ***** válasza:
100%

Aztamindenit ti tényleg nem alszotok 😁

Ne adjátok fel negatívosok, amíg nem jön meg ott a remény ❤️

Dóri kiváncsi vagyok erősödtél e . Nekem sincs cicifájdalom, ami picit zavar. Hasszúrkálás sincs reggelre. 🤷🏽‍♀️ ha tünet van az a baj, ha nincs az.

Drukkolok F hogy az a második csík erősödjön. Azt azért csak nem tudjuk odaképzelni nem? 😁

E

2023. dec. 17. 08:26
 238/299 anonim ***** válasza:
100%

Jo reggelt lanyok! Jo reggelt Kedves Uj Tag,F!

Amugy tenyleg durva hogy a szervezet mikre kepes. Regebb amikor meg nem terveztunk gyereket es nem is nagyon lett volna jo ha osszejon,0,1% esely lett volna a gyerekre de ahanyszor kesett par napot nekem mar hanyingerem volt,rosszult voltam🤣

azota a parom is elvan,ahanyszor mondom hogy na most emelygek stb..."igen igen, te mindig emelyegsz ha terhes vagy ha nem"

Amugy nem tudom,csak nalunk van ugy hogy a parom mindent tudni akar? Nem szabad egy tesztet ugy ellojek hogy ne legyen ott? Es alig teszem le mar jon es a fejet "teszi bele"?😅

Tegnapi clearblue tesztem meg szorakozott velem,kb egy ora korul visszamentem megnezni (na igen,gondolom nem csak en vagyok ezzel igy) es valami fel kek alig kiveheto csikocska volt rajta de latszik. Na most sajnos a clearbluet eleg sokan szidjak...nekem azzal csak pozitiv tesztem volt ugyhogy nem tudom milyen az ha vele kijon is valami idon tul de negativ. Mas tesztjeim a kemiainal jottek ki idon tul...de akkor tudtam h terhessegrol van szo. Viszont amikor negativak voltak egyertelmuen azok voltak fel nap mulva is. A parom azt mondja ne is remenykedjek...tudom...de attol meg bennem van

ZS

2023. dec. 17. 08:58
 239/299 anonim ***** válasza:

Hát csajok nem tudom reménykedjek e tegnap reggeli progi teszt pozitív ma megkaptam a teszteket xepil második vizelet negatív!van még 3 ellövöm elsőből a napokban!

Most kicsit el vagyok keseredve!

Dóra

2023. dec. 17. 09:05
 240/299 anonim ***** válasza:

A clearblue nem olyan érzékenyű teszt ugye? Nem akarsz csinálni másikat?

Én mindent titokban csináltam. Nyáron is most is… szegény férjemet kihagytam ebből az izgi részből. De annyira megvoltam győződve h negatív lesz. Mondom megcsinálom csak h nyugodtan ihassak… hát az nem mostanság lesz.

E

2023. dec. 17. 09:07
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!