Ki nem várja decemberben? 💝
Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.
Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.
Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!
Nagyon izgi Zs, szerintem így tényleg teljesen olyan, hisz 6 óra is eltelt azóta 😊
É.
Probaltam kicsit elterelni a gondolataiam(shopping,karifa vasarlas) de csaknem sikerult 😅
Zs
Úgy sajnálom ZS 😞
Anita megkérdezhetem hogy az inszeminacio hogyan működik? Ugyanis ha mégsem sikerül ez a hónap sem, akkor januárban bejelentkezünk egy meddőségi központba, lelkileg készíteném magam. Természetesen ha nem szeretnél válaszolni megértem.
É.
Kérdeztétek a tüneteket: kemény hét van mögöttem… ma estére elkezdett szúrkálni a hasam ,nem vészes inkább kellemetlen mint fájdalmas. A cicim egyáltalán nem érzékeny az előző terhességnél az volt. Pedig tesztelgetem de semmi.
Néha hányinger, ami hirtelen áttud menni éhségbe. A hányinger stresszelés h ne rossz helyen legyek rosszul.
Férjemnek karácsonykor tervezem elmondani. Addig nem szabad rosszul lennem 😀 addigra lesz egy nőgyógyászati papír is.
Ma aranyos volt kérdezte ne vegyünk tampont? Mert mondtam karácsony körül fog megjönni.
E. esetleg nem érzed az alhasad keménynek? Pont most mondtam a férjemnek hogy nézze meg mennyire puffadt vagyok és hogy milyen kemény alul a hasam. Néha vannak olyan kis szúrások, amik egészen a hüvelyig nyilallnak. Kibirtam hogy nem vettem facelle tesztet, mostmár bánom, azt olvastam hogy a Dávid teszt a leggagyibb, hiába 10es van ráírva. Létezik hogy nem 10es?
É.
Jovo hetvegen kene megjojjon. Egyelore meg egy kis remenyt hagyok magamnak mivel nem tudom sajnos mikor ovulaltam(ha egyaltalan volt). De mostmar csak abban remenykedek hogy ez a barnazas nem jelent valami rosszat :(
ZS
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!