Ki nem várja decemberben? 💝
Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.
Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.
Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!
Így van, nemvártig bármi lehet 🙏🏼
A helyzet az, hogy én kozmetikusként dolgozom, pont a jövő hetem lesz a leggázabb, minden nap 7:30-21-ig meló, szombaton is 7:3p-19-ig....kicsit aggódom is, hogy ha van is valami, akkor se marad meg, mert ennyi lesz a meló.... Úgyhogy szerintem mivel hulla leszek, ki fogom bírni 🤣
Mindenkinek nagyon szurkolok, aki már biztosan babás, nekik gratula még egyszer ❤️
Kriszti
Köszönöm a bíztatást mindenkinek! Amíg nem jön meg addig azért kicsit reménykedek. Bár eléggé görcsöl a hasam, de az a rózsaszínes folyás szerencsére elmúlt.
Aki pozitívat tesztelt, nem tölt fel róla képet? Bár ne kérdezzétek miért jó mások pozitív tesztjét nézegetni😂 Talán hogy lássak egyet ha már az enyém nem az.
Én Budapesten élek.
Andi
Jah én csongrad megye az lemaradt
Dora
Támogatom Andi ötletét, lássunk minél több pozitív tesztet 🎄😊
É.
E, nagyon jó látni másét is 🥰😍❤️
Itt már szerintem nem csak halkan lehet gratulálni ☺️
Kriszti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!