Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/299 anonim ***** válasza:
170-es É. voltam
2023. dec. 16. 07:59
 172/299 anonim ***** válasza:

Kedves É !

Nekem ez a 13.dpo és a 27.ciklusnapom tegnap jóval halványabb volt nagyon nézni kellett hogy most ott van a csík!ma már erősebb prediktorral!

18 vagy 20ra nem várom úgyhogy nekem is nagyon korai úgymond

Dóra

2023. dec. 16. 08:25
 173/299 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Dóra! Ez annyira jó lehet mikor pont karácsony előtt tudja meg az ember hogy várandós! :)

Én 12. dpo-n vagyok, nekem sajnos negatív a tesztem! :( Bár a rózsaszín folyás elmúlt, de így akkor valószínűleg a közelgő menzeszt jelzi.

Andi

2023. dec. 16. 08:50
 174/299 anonim ***** válasza:
100%

Juj még egy pozitív 😊 gratulálok Dóra!!

Képzeljétek tegnap belémállt egy bácsi a buszon… mert h nem adtam át a helyet egy néninek… egy megálló és leszálltam volna. Eléggé hányingerem volt meg szédültem csak hazaakartam érni erre nem belémköt??😡 úgy utálom az embereket. Megviselte a kis lelkemet….

2023. dec. 16. 09:00
 175/299 anonim ***** válasza:

Andi a rózsaszín folyás akár beágyazódás is lehetett, nyugalom még két nap és kiderül 😊

Ó nagyon kiváncsi vagyok a holnap reggelire, de magamat ismerve este azért még biztosan tesztelek, termelődik a HCG ha van folyamatosan, nem? 😁 tisztára bolond vagyok 😁

174es, ne kínozd magad, az a bácsi nem tudja hogy Te ki vagy, milyen ember vagy, az a fajta ember akinek még az rögzült be hogy a kor miatt kell a tiszteletet megadni és az idősnek van mindig igaza. Félreértés ne essék, tisztelem az időseket és át szoktak adni a helyet szó nélkül, viszont vannak akik előjogként gondolnak a korukra, azt viszont nem feltétlenül szeretem.

É.

2023. dec. 16. 09:46
 176/299 anonim ***** válasza:
100%

Csajok, én ellőttem reggel egy Gábrielt 10 dpo-n, megint feleslegesen 🙈

Szóval most vettem Predit, de Isten a tanúm, nem csinálom meg 21 utánig 🤣🤣🤣

20-a lenne a nemvárt.

Jah, én voltam a 162,163, 169 is 😅

Zizi Kriszti 🤣🙈

2023. dec. 16. 09:59
 177/299 anonim ***** válasza:

En vegul ma nem teszteltem. Tegnap keso delutantol mar szerencsere nem folyik semmi,szaraz vagyok. De reggel eleg depisen keltem,annyira hogy meg tesztelni se volt kedvem. Nem nagyon erzek mar semmit.

ZS

2023. dec. 16. 10:21
 178/299 anonim ***** válasza:

Jah E voltam a 174es .

Kitartás h kibírd Kriszti…. Úgysem fogod😃

Én nekem már van két baromi erős pozitív tesztem de csináltam egy 3at is 😂szóval nem csak te vagy zizi.

É termelődik igen. Óráról órára 😃hajrá!

2023. dec. 16. 10:24
 179/299 anonim ***** válasza:

Mindenkinek köszönöm és mindenkinek szurkolok!

Kriszti úgysem bírod ki én is azt mondtam nem tesztelek de 3at elhasználtam!ma hozzátok vagy 4et hogy minden reggel nemvártig erősödik e!

Mindenki nyugodjon meg tényleg a nemvártig bármi lehet!

Jujjjj de örülök mennyien vagyunk itt!

Honnan írtok elég a megyét leírni!

Nekem a munkám olyan hogy hamarosan el kell mondjam!vállalkozóként dolgozom és egy takarmányboltot üzemeltetek emelgetni is kell sajnos!nem erőltetem magam de ha muszáj,viszont az is bennem van ha az oda jól be lett rakva az csak 9hónap múlva jön ki!

Dóra

2023. dec. 16. 10:54
 180/299 anonim ***** válasza:
100%

Vannak csoportok facen: pl 2024 májusi babák. Minden hónapban van 😀 Ha a doki is megerősíti h lakik bent valaki csatlakozom majd ilyenhez, gyertek majd ti is.

Én Pesti vagyok.

Edina

2023. dec. 16. 11:06
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!