Ki nem várja decemberben? 💝
Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.
Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.
Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!
Én most csináltam tesztet nekem már a 12 dpo 26.ciklusnap nem hinném hogy ez pozitív lesz még!
Úgyhogy elengedtem ezt a hónapot!nem lesz kari ajándék!
D és Andi, amìg nem jön meg addig ne engedjètek el.
É, a,20. napon ùgy làttam a màsodik csìkot, hogy lefènykèpeztem a tesztet, ràzoomoltam és szemüvegben nagyon erôtetve, de ott volt a csìk. A negatìv az nagyon egyèrtelmű. Holnapra erősödni gog, tuti nem kèpzeled oda.
Zs. Az jò jel, hogy barnàztàl és elmùlott. Nekem ha mensi előtt van barnàs folyàsom, akkor az 1 nap utàn nem megàll,hanem reggelre megjõn rendesen.
G.
Kedves G!
Persze tudat alatt ott van hogy hátha,biztonság kedvéért majd reggeli vizeletből csinálok mert van otthon tesztem!
D
Nekem ma-holnap van a nem várt. Még nem jelentkezett. A migrénem elmúlóban van. Tegnap, tegnapelőtt negatív lett a 10-es teszt. Most már nem tesztelek vasárnapig tuti.
Gratulálok mindenkinek és nyugodtan írjátok le a félelmeiteket. Nekem már van egy babàm de még emlèkszem mennyi fèlelmem volt és milyen jól esett a támogatás meg nyugtatás :)
Sz
Olyan nehez,ez meg csak az otodik probalkozos honap nekem elso baba lenne es tudom van aki evekig probalja es most is mind azt mondjak hogy ooh meg alig probalkoztunk...de a kemiaim utan meg nehezebb es foleg hogy most ujszulott osztalyon is dolgozok es minden nap kell "babazzak" irto nekehezen telnek a honapok :(
ZS
Ma reggeli predictor early teszt negatív, úgyhogy ez a hónap sajnos nem volt sikeres.
Majd legközelebb!
Valaki még tesztelt ma?
Kérdező, neked mikor van a nem várt?
Megértelek Zs! Ne add fel! Tudom hogy nehéz.
Sz
Kezdem egy kicsit elengedni mostmar. Sajnos meg mindig tart. Kb minden masodik torlesnel barnas nyalkas folyasom van :( nem hiszem ez mar lehet normalis sajnos.
ZS
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!