Ki nem várja decemberben? 💝
Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.
Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.
Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!
Zs nálad nagyon ígéretes a fejfájás, ,,rossz gyomor”, barnázás!! Nagyon kiváncsi vagyok és nagyon szorítok❣️❣️ esetleg a napokban nem szeretnél tesztelni?
É.
Remenykedek amig nem verzek addig lehet jo is a dologbol,enyhult most igy estere ahogy latom. Parommal megegyeztunk hogy szombat reggelig kibirom.😅 ha addig nem lesz valami mas belole.
szerintem csinalhatsz egy reggeli tesztet. nekem 9dpon lett egy naaagyon halvanyam delutani vizeletbol ugyhogy sose lehet tudni,kinek milyen a szervezete,plusz minden terhesseg mas.
ZS
Nagyon drukkolok Zs!!!
Én meg tök parába vagyok. Ma is holnap is 10 órázok a melóba… hétfőn is kedden is… még nem szólok bent h újra pozitívat teszteltem. A szeptemberi óta nagyon bennem a félsz. Ma csináltam egy 25öst… szépen látszik a második csík. Nem érzek semmi tünetet max kicsit éhesebb vagyok. Bocsi a hiszti miatt de rajtatok kívül csak anyu meg kolleganőm tudja 😂
E
Pihenj amikor tudsz es ne eroltesd meg magad 😁 en kedden 24oraztam, nem tudtam aludni semmit. Kicsit ijedt vagyok emiatt is,mert furcsa hogy pont a tegnap kezdodott minden. Na de remeljuk jo lesz. Ugy lesz ahogy lennie kell
ZS
Úgy gondolom hogy itt mindenkinek ugyanaz a vágya, ne gondold hisztinek E. Írd ide ki nyugodtan a félelmeid, kétségeid, ha mással nem is, egy-egy jó szóval segítünk ❣️
É.
Itt vagyunk E, ezèrt is. Milyen tìpusù munkàt vègzel?
Megèrtem, hogy nem akarod mèg elmondani, de azèrt vigyàzz magadra nagyon.
Nem bìrom követni, de akkor itt most ketten vagyunk, akiknek màr tuti pozitìv a teszt? E és G?
G.
Szerintem igen E és G!mi a többiek meg várunk ....
D
Jó reggelt!
Igen E és G akik pozitívat teszteltek már ❣️ én ma teszteltem 9.dpo, ha magyon akarom látni csak akkor látom, úgyhogy ez negatív 😞 ilyenkor nem értem magam sem, hogy miért vártam hogy olyan erős lesz hogy leugorjon a két csík 😅 de majd holnap csakazert is újra tesztelek !!! Még szerencse hogy van itthon egy csomó óccsó’ teszt 😊
É.
Jo reggelt
Nekem reggelre elmult a barnazasom,kivancsi vagyok ma ha megyek munkaba es mozgok megindule-e valami vagy nem. De elmult a fejfajasom is,egy kicsit hanyingerem van de mar a hasamba se erzem a feszulest/szurkalast 😅
Izgulok nagyon
É nekem sose volt allpozitiv tesztem se nem tudtam belekepzelni a csikot,hiaba ami negativ volt az egyertelmuen negativ volt,hiaba is akartam kepzelodni,ugyhogy ha valamit tenyleg latsz van esely!
ZS
É szerintem 9 dpo-n nem is nagyon várhat többet ennél. Ez pont annyi, hogy adjon egy kis reményt! :)
Zs az azért mindenképpen jó hogy elmúlt a barnázás! A pecsételés lehet jó jel, de azért ha 1-2 napnál tovább tart az nem annyira szerencsés!
Nekem ez már 11 dpo, a tegnapi tesztem teljesen negatív volt. Úgy volt hogy ma tesztelek, de teljesen elment a kedvem tőle. Kicsit már elengedtem ezt a hónapot és most lenyugodtam :D
Andi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!