Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben? 💝

Ki nem várja decemberben? 💝

Figyelt kérdés

Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.

Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.

Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)

Izguljunk együtt, ha van kedvetek!

2023. dec. 2. 18:07
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/299 anonim ***** válasza:
100%

11-es,hasonló.... 21-re nem várom, október óta próbálkozunk, bár nekünk most kicsit bonyolult, mert 2 hetente tudunk egyelőre találkozni, februártól már nem így lesz 🙏🏼

Viszont december elején pont jó időben voltunk elvileg jó helyen 😅

Kíváncsi leszek....

Jah, és igen, hogy lehet bírni, amíg letelik a 2 hét ovu után? 😅

Sajnos egy tesztet 7.dpo előttem a semmire 😅🙈

Egy 37 éves, először teherbe esni próbáló zizzencs 🤣

2023. dec. 15. 17:17
 152/299 anonim ***** válasza:
100%

D. halkan gratulálok, ott lesz az a csíkocska reggel erősebben❣️ Az a helyzet, hogy megint elkezdődött a krémes folyás ami mensi előtt szokott lenni, igaz most mintha több lenne. Szerintetek lehet hogy ez a hónap sem sikerült így? Azt olvastam, hogy sok nő mikor teherbe esett folyás helyett szárazságot tapasztalt. Jól el is kenődtem, kell nekem olvasgatni..

É.

2023. dec. 15. 17:45
 153/299 anonim ***** válasza:
100%

Ó 151-es, azt hiszem nyugodt szívvel mondhatom hogy valamilyen szinten mi is kis zizzencsek vagyunk 🥰

Ovu utáni két hetet bírni?? Őszintén? Az első nap rengeteg időnek tűnik, de fel szivom magam és azt a hetet kibirom. Második hét elején arcoskodom, hogy na most (!!!) tuti nem tesztelek a mensi napjáig. Mindez tart a 9.dpo reggeléig 😅

É.

2023. dec. 15. 17:48
 154/299 anonim ***** válasza:
100%

Na igen. Mult ciklusban en is 7dpo teszteltem eloszor mert elkezdtek fajni a melleim...utana meg 4tesztet ellottem feleslegesen,amikor mar egyertelmuen latszott hogy eselytelen 😅

szerintem ha valamit nagyon akarsz es ennyire nem toled fugg a dolog sajnos...ertheto hogy mindenki "zizzencs lesz"

2023. dec. 15. 17:52
 155/299 anonim ***** válasza:
100%
154-ZS
2023. dec. 15. 17:52
 156/299 anonim ***** válasza:
100%

Zs ha egyébként rendszeres cikkusaid vannak, akkor szerintem belefér egy ilyen fura ciklus is. Amúgy meg kitudja, még lehet hogy jó is kisülhet ebből.

Szerintem mi, akik ide irogatunk, mind egy kicsit kattantak vagyunk :D

Andi

2023. dec. 15. 18:07
 157/299 anonim ***** válasza:
100%

Nem kicsit vagyunk azok szerintem mert nagyon szeretnénk egy kis lelket a szívünk alatt!én imádtam terhes lenni nekem semmi bajom nem volt a fiúkkal!most 1 napja szédelgek meg hányingerem is van reggel csinálok egy prediktort!

Nekem is van egy kis folyásom de nem valami sok!a cicim bedurrant!

Remélem hogy holnap jobban fog látszódni,bár ez az 1 van itthon így jövőhéten mikorra nem várom vennem kell még hogy biztos legyen!

Köszönöm szépen É!

Nem kiabálom el én sem!

D voltam alias Dóra

2023. dec. 15. 19:43
 158/299 anonim ***** válasza:

Reggel a teszt után írjatok mindenképp, mindenkinek szorítok ❣️

É.

2023. dec. 15. 20:43
 159/299 anonim ***** válasza:

A helyzet, hogy nekem nem sok PMS tünetem van, előtte nap szokott fájni a fejem, derekam, aznap irdatlan módon elkezdek görcsölni, rá fél órára már meg is jött. Előtte fáj a cicim, kb ennyi.

Most már kb 5 napja volt ez a mindjárt megjön és szurkálás érzet, ma ezt mintha elvágták volna, viszont szédülök, reggel elég furán voltam, leszakad a derekam, sokszor olyan érzés, mintha égne az arcom, viszket a mellbimbóm, de nem fáj egyáltalán, folyamatosan fel vagyok puffadva, ami nálam nem jellemző, csak ha nem megyek vécére sokáig 😅🙈

Jah, és egyszer egyáltalán nincs étvágyam, máskor meg a fél hűtőt felfalnám 🤣🤣🤣

Maradjunk annyiban, hogy csak beképzelem 🤣

151-es voltam, Kriszti

2023. dec. 15. 22:07
 160/299 anonim ***** válasza:

Jah, és még 2 dolog, egyfolytában pisilni járok, és ma óta olyan fura gyomorremegés érzésem van,ami aztán tutira nem jellemző mensi előtt.... Amúgy ma van 9.dpo,rosszul mondtam, 20-án lenne a nemvárt

Lécci, senki ne nézzen hülyének, de 10 évig nem volt párom, most végre merek egyáltalán gondolni rá, hogy teherbe eshetek, és szeretném jól csinálni, mivel a párom is nagyon szeretne ❤️

Kriszti

2023. dec. 15. 22:18
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!