Ki nem várja decemberben? 💝
Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.
Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.
Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!
Nekem nagyon halványan volt egy kis rózsaszínes folyásom és egy icipicit érzem is hogy görcsöl a hasam :( Nem értem, még csak 11 dpo-n vagyok, lh teszteltem úgyhogy ez biztos. Ennyivel hamarabb nem szokott megjönni :(
Én szerintem nem tesztelek már, megvárom hogy megjöjjön.
Zs, én próbáltam visszaolvasni, ha jól olvastam neked még bőven lenne időd a menzeszig ugye?
Drukkolok É!! Azért van ott remény. Nagyon drukkolok!
Csajok addig ne adjátok fel amíg nem jön meg!! Nagyon drukkolok mindenkinek!❤️
Köszönöm szépen a kedves szavakat! Jól esik 😊 valaki kérdezte. Egy állatorvosi rendelőben vagyok. Tudják h rajta vagyunk a baba dolgon kerülöm a rtgt. És a macskaszart😂
Andi 11 dpo lehet beágyazódás is!
Én nem bírtam ki délben is csináltam egyet és halványan,nem kiabálom el de láttam a csíkot,más is látta!
Reggeliből többet tudok mondani!
D
Igen.meg 9nap van mig meg kell jojjon. Felek hogy valami hormonproblema lesz. Alig varom hogy elmuljon :(
ZS
Gratulalok D! :) latod, meg lehet meglepetes, karacsonyra 😊
Zs
Èn görcsölök és barnázok szóval elengedtem. Nàlam ez sajna egyértelmű PMS jel mindig, de nektek drukkolok még. Új hónap új remèny :)
Sz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!