Ki nem várja decemberben? 💝
Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.
Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.
Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!
Remeljuk kedves G. Szoritok en is mindenkinek!
Ma meg munkaba se tudtam bemenni, erotlen vagyok,agybol se keltem ki. Fejfajasom kicsit enyhult mostanra,probalkoztam egy kekszet megenni es most par korty kavet, de megint erzem hogy nem nagyon akarnak bent maradni 😅
Ez ìgy van D. Pàrszor màr tőlem is kérdeztèk mèg probàlkozom ilyen kètsègbeesetten teherbe esni, ha màr szültem 3-at, főleg, hogy 40 vagyok? Mindrn ùjabb terhessèget ugyanazzal az izgalommal vàrtam. Ugyanùgy szerettem volna most teherbe esni, mint bàrmelyiknèl. Mindig is tudtam, hogy 3-4 gyereket akarok. Meg persze a körülmènyek is vàltoznak. Ùj pàrom van, akinek nincs gyereke, elvesztettem a nagylànyom betegsèg miatt.
Zs hàt kivàncsi vagyok ebből mi lesz.
Sz szorìtok azèrt, mèg bàrmi lehet. Nekem màrciusban a tesztem a 33.napon lett pozitìv először. Augusztusban a 26.napon. most meg a 20.on. Mindig vàltozò. Anno az első 3 gyereknél még volt türelmem megvárni a nem várt napját és csak utána teszteltem.
G.
Sziasztok, én a 6-os válaszoló vagyok, meg még írtam de azt már nem keresem vissza.
Nekem ma van a 10. dpo, csináltam egy 10-es tesztet, de teljesen negatív lett. Még egy légypiszoknyi szürke vonal sincs rajta :( Még lehet holnap csinálok, de ha az is negatív akkor el kell engedni ezt a hónapot.
Őszintén szólva szerintem ha az ember pontosan tudja az ovu napját akkor 10 dpo-n már valaminek látszódnia kéne.
Andi ( inkább kiírom a nevem mert én már a betűkbe is össze vagyok zavarodva :)
Nem értek hozzá meg nem okoskodni szeretnék, de ha tudod az ovulációt akkor a beágyazódás még nem akkor van nem? Simán csúszhat pár napot.
Én nem adnám fel Andi! Amíg nem jön meg addig mindig ott van a remény.
Koszi! Mostmar jobban vagyok csak nem kivanok semmit s a fejem is fajdogal meg. Barnazas meg mindig van.nem tudom mi lesz a vege
ZS
Kedves Andi! Amíg nem jön meg ne kenodj el, nem feltétlen látszik a 10.dpo-n ❣️ ennek ellenére pont azt gondoltam hogy szerintetek ha holnap 9.dpo-n reggel csinálnék egy tesztet lenne valami értelme vagy csak feleslegesen hergelném magam vele?
É.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!