Nem féltek a teszteléstől?
Figyelt kérdés
Eddig alig vártam,hogy legalább a 10 nap teljen már el, most meg valahogy megijedtem. Eldöntöttem,hogy csak két nappal azután tesztelek, ha késik, eddig meg meg két nappal előtte akartam. Annyira jó azt elhinni,hogy esetleg összejöhetett,hogy nem akarok csalódni! Pedig még csak először próbálkozunk!2010. okt. 12. 15:18
41/45 anonim válasza:
Nem baj! A Lilly amúgy sem alkalmas a menzi előtti tesztelésre szerintem, nem érzékeny a teszt annyira, inkább átlagos, ami a nem várt napjától mutatja ki.
42/45 A kérdező kommentje:
Köszi, hát én is ebben bízom. Meg tényleg az volt ráírva,hogy a nemvárt napján kellene tesztelni, de kipróbáltam. Annyira már most valahogy nem görcsölök. Lehet,hogy azért mert magamban elfogadtam,hogy nem vagyok terhes. Na majd kiderül!
2010. okt. 13. 15:41
43/45 anonim válasza:
én ugyanigy vagyok... eddig sik ideg voltam,hogy na majd most... aztán egy nega teszt és most már nem görcsölök rajta... na jó valahol ficánkol a kis remény, hogy nagyon korai volt a teszt... de többet biztos nem csinálok majd csak ha késik már...
44/45 anonim válasza:
Ezek a sima tesztek ritkán mutatják ki a menzi előtt, max., ha hamarabb volt peteérés. Ha nem sajnálod rá a pénzt, vegyél ClearBluet (DM-ben, gyógyszertárakban lehet kapni) és előtte pár nappal már simán kimutatja. De a Gabriellel, ha vársz a nem várt napjáig, szerintem, az is kimutatja meg Lily. Ezeknek a teszteknek ilyenkor még korán van nagyon. Bár a ClearBlue is csak 25-ös, de nem hiába ilyen drága, való igaz, hogy kimutatja előbb, nemcsak nekem mutatta ki.
45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Hát most már kibírom a nemvárt napjáig! Az már csak két nap!
Meg valahogy tegnap totál át tudtam rendezni az agyam. Valahogy elfogadtam a negatív tesztet! A férjemmel is beszélgettünk és tényleg még csak ez az első próbálkozás, szóval nincs még akkora baj!
Na majd írok! És ti is, ha kiderül valami!
Mindenkinek sok sikert!
2010. okt. 14. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!