Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem féltek a teszteléstől?

Nem féltek a teszteléstől?

Figyelt kérdés
Eddig alig vártam,hogy legalább a 10 nap teljen már el, most meg valahogy megijedtem. Eldöntöttem,hogy csak két nappal azután tesztelek, ha késik, eddig meg meg két nappal előtte akartam. Annyira jó azt elhinni,hogy esetleg összejöhetett,hogy nem akarok csalódni! Pedig még csak először próbálkozunk!
2010. okt. 12. 15:18
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Köszi!

Gratulálok a babákhoz!:) Bárcsak már az lenne nekem is! Én buta tegnap csináltam egy tesztet. Nem is reggeli pisből,meg még korán is,mert tegnap volt csak a 8.nap, csak annyira rossz napom volt,hogy gondoltam, hátha megvigasztal. Hát nem! De nyilván még tényleg korán volt, csak egész nap mensisnek éreztem magam, de nem volt semmi, pedig nekem,ha jelez reggel, délutánt tuti megjön, meg ugye van még pár napom addig. Na mindegy, megcsináltam, remegtem, és elkeseredtem!:(

2010. okt. 12. 16:09
 12/45 anonim ***** válasza:
Én 25ikén kéne megcsináljam.Aznap kellene megjönnie.Kiváncsi vagyok az eredményre.
2010. okt. 12. 16:15
 13/45 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj emiatt, mert tényleg korán teszteltél.

Én vagyok a sok tesztelős válaszoló, nekem is sok volt a negatív teszt, de én nem estem kétségbe, tudtam, hogy még korai és bíztam, hogy a következő vagy az utáni nap kimutatja és úgy is lett:)

2010. okt. 12. 16:21
 14/45 anonim ***** válasza:
Én a nem várt napja utáni 5. napon teszteltem délelőtt. Kézremegés itt is megvolt. :D Hát még amikor alig fél perc alatt erős két csík lett.. negyed órát csak fel le mászkáltam a lakásban, fel sem fogtam hirtelen.
2010. okt. 12. 16:21
 15/45 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ne keseredj el, mikorra nem várod? Egyébként megértelek, pont az tartott vissza engem is a korai teszteléstől, hogy nagyon féltem a csalódástól. Fel a fejjel és sok Sikert! :)
2010. okt. 12. 16:23
 16/45 A kérdező kommentje:

Köszi! Nektek örülök,hogy van pozi tesztetek!

16:21-es, de hogy volt erőd bízni abban,hogy lesz pozitív is? Mármint, hogy voltál ennyire magabiztos?

Engem az is elkeserít,hogy ez az első próbálkozásunk, és környezetemben szinte mindenki azt mondja,hogy elsőre nem szokott összejönni!

A szervezetem is kikészít! Ultimátumot adtam neki! Vagy jöjjön meg, vagy akkor már ne is!:)))) De már két napja ez a megjön érzés,kikészít!

2010. okt. 12. 16:27
 17/45 A kérdező kommentje:

Szombatra nem várom elvileg! Csak nálam sajnos az is bekavar,hogy nem 100%-an tudom a ciklusaim hosszát. Kb. féléve hagytam el a gyógyszert és azóta nem néztem, mert annyira még nem álltunk rá akkor a babára. Most döntöttük el. Az előző az 29 napos volt. Mák, hogy megéreztem a peteérésem, kb. egy nappal azután volt, ahogy a ciklus.hu behúzta. De úgy szurkált, hogy nem is tudtam volna eltéveszteni. Tehát elvileg jókor voltunk együtt!

De már ettől is félek,hogy mi van, ha mondjuk megörülök,hogy szombaton nem jön meg, közben meg azért nem jön meg, mert ez éppen nem 29 napos ciklus,hanem mondjuk 31!

2010. okt. 12. 16:30
 18/45 anonim válasza:
én teszteltem eggyet valószinű hogy nagyon korán.. természetesen semmi.... most pedig már nem merek. pedig majd szétvet a kiványcsiság... 18ra nem várom...de esküt tettem h kibirom legalább szombatig :)
2010. okt. 12. 17:15
 19/45 anonim ***** válasza:

Szerintem nem túl jó dolog hamarabb tesztelgetni mert van hogy az életképtelen megtemékenyült petesejtet a szervezet egy erősebb vérzéssel kidobja. Így aztán esetleg 10. napi pozitív teszt után mégis megjön annál nincs rosszabb, én tudom. Nekünk 1,5 év után jött össze és már nem is vártam, hogy + legyen a teszt, és tök nyugodtan megcsináltam 3 nap késés után. Na és ekkor jött a kézremegés meg a leízzadás, mert ott volt Ő, az én picikém.

Neked kívánok szerencsés tesztelés és utánna boldog hónapokat.

2010. okt. 12. 19:11
 20/45 anonim ***** válasza:
már 4 éve tesztelgetek nem keveset azóta!De kb egy olyan 2-2,5 éve már nagyon félek a tesztelések elött!23.-a körül kell elméletileg betegnek lennem ismét bízakodom de sajnos sejtem , hogy mi lesz megint az eredmény!
2010. okt. 12. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!