Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem féltek a teszteléstől?

Nem féltek a teszteléstől?

Figyelt kérdés
Eddig alig vártam,hogy legalább a 10 nap teljen már el, most meg valahogy megijedtem. Eldöntöttem,hogy csak két nappal azután tesztelek, ha késik, eddig meg meg két nappal előtte akartam. Annyira jó azt elhinni,hogy esetleg összejöhetett,hogy nem akarok csalódni! Pedig még csak először próbálkozunk!
2010. okt. 12. 15:18
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nem féltem... sajnos :) Merthogy negatív lett, de mivel még ma, akár holnap is megjöhet... lehet hogy idő előtt volt. Ha egyszer elkezdesz tesztelni (legalább is nálam így volt), akkor "vége", mindennap.... hátha, hátha, mert akkor már türelmetlenebb vagy a csalódástól. Szóval én a jövőhónaptól ha most nem jött össze, egészen biztosan nem tesztelek, csak legkorábban 2-3 nappal az elmaradt után.
2010. okt. 12. 15:22
 2/45 anonim ***** válasza:
de én félek nagyon. ezértis tesztelek majd csak akkor, ha 1 hete már késik a mensim! akkor is csak reggeli első vizelettel fogom próbálkozni!
2010. okt. 12. 15:27
 3/45 anonim ***** válasza:
Én is alig várom ,hogy elteljen az a bizonyos idő.Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.Én is reménykedve várom ,hogy elteljen az idő,de viszont nagyon félek attol,hogy nem azt fogja mutatni a teszt ,amit én annyira várok.
2010. okt. 12. 15:30
 4/45 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Csak rossz, hogy közben ott van az az érzés is,hogy de jó lenne biztosra tudni! Nem tudom miért görcsölök rá már most ennyire! Csak az a gáz,hogy a melóm is olyan,hogy szinte egész nap egyedül vagyok és tudok agyalni! Már tegnap óta hurcibálom tesztet magammal és közben nagyon félek,nehogy megjöjjön. Óránként járok a wc-re nézni a bugyimat!:))

2010. okt. 12. 15:33
 5/45 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

az én melóm is olyan, hogy sokat vagyok egyedül és sok a szabadidőm a teherbeesés témán agyalni. :)

de én úgy vagyok vele, hogy biztosra akarok menni, azért tesztelek minél később. és igen, jó lenne, mielőbb tudni, hogy mi a helyzet, de ha már kibírom a többi napot ami van a ciklusban, már azon az utolsó héten ne múljon! ki kell várni.

2010. okt. 12. 15:36
 6/45 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ti egyébként mikorra nem várjátok? Tünetek?

2010. okt. 12. 15:42
 7/45 anonim ***** válasza:
Én nem féltem:) De csak azért, mert nem sajnáltam a pénzt tesztekre, már a ciklus első napjától vettem mindig pár tesztet, ha épp gyógyszertárban, drogériában vagy bevásárlóközpontban voltam, a menzi környékére már szép gyűjteményem volt, akár terhességi teszt üzletet is nyithattam volna:) Így, már a peteérés utáni 7-ik napon kezdtem el tesztelni, várni akartam pedig, de nem bírtam ki. És nekem már a 9.napon kimutatta pár teszt, addig persze negatív volt.
2010. okt. 12. 15:50
 8/45 anonim ***** válasza:
Ja, és a pozitív tesztek ellenére, én is jártam ki WC-re nézni, hogy megjött-e, mert volt egy kis barnás pecsételés párszor és nagyon görcsölt a hasam. De nem jött meg:)
2010. okt. 12. 15:52
 9/45 anonim ***** válasza:
Midkét terhességemnél a menstruáció elmaradása után 1 héttel teszteltem,reggel, teljesen erős,100% pozitívat.Reszketett a kezem mindkészer :) egy kétéves kisfú és egy még pocakban lévő 35h.kisfiú anyukája
2010. okt. 12. 16:03
 10/45 anonim ***** válasza:

15:36-os vagyok

ha esetleg nekem lenne otthon tesztem, énse bírnám kivárni az 1 hét mensi késést amúgy. éppen ezért nem kell a tesztet előre megvenni, és nem lesz kísértés. :)

úgyhogy ezért én csak olyankor veszem meg, az utolsó pillanatban, amikor már tényleg 1 hetet késik a mensi.

2010. okt. 12. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!