Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem féltek a teszteléstől?

Nem féltek a teszteléstől?

Figyelt kérdés
Eddig alig vártam,hogy legalább a 10 nap teljen már el, most meg valahogy megijedtem. Eldöntöttem,hogy csak két nappal azután tesztelek, ha késik, eddig meg meg két nappal előtte akartam. Annyira jó azt elhinni,hogy esetleg összejöhetett,hogy nem akarok csalódni! Pedig még csak először próbálkozunk!
2010. okt. 12. 15:18
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek!

Hát ma folyás nincs, és elvileg fent van a méhem (vizságáltam), de ez még nem jelent semmit!

Gabrielt vettem! Nem spórolásból, de nem akarok több ezret költeni tesztre, mert ha meg megjön, akkor felesleges volt. Szóval a Gabriellel bepróbálkozom péntek reggel, ha negatív, és nem jön meg, akkor hétfőn csinálok leghamarabb még egyet.

Egyébként próbáltátok már a Gabrielt? Milyen? Kimutathatja nemvárt előtt egy nappal?

2010. okt. 13. 11:24
 32/45 anonim ***** válasza:

Én Medilabbal, Qupidoval, Gabriellel és Clearblueval teszteltem. Sajnos nem tudok arról mondani semmit, hogy előbb kimutatja-e mert én ugye kivártam. Mellesleg a Clearblue csak azért nem jött be, mert nem tudom elrakni emlékbe. :D:D Pedig megfogadtam, hogy mindent elteszek.

Az 5 napos késős voltam.

G.

2010. okt. 13. 11:35
 33/45 anonim ***** válasza:
Van, akinél bevált a Gabriel, biztos jó teszt, nekem nem vált be, ahogy a Qupido sem és az összes olyan teszt, ami kazettás, nem mutattak semmit, csak egy fehér csíkot. A ClearBlue bevált, miért ne lehetne elrakni emlékbe, ha ne digitális? Szóval én a sugaras teszteket ajánlom, pláne, hogy egyszerűbb a használatuk. Kedves kérdező, van benned kitartás! Én már rég tezsteltem volna:) Írd majd meg, sok sikert!
2010. okt. 13. 12:32
 34/45 anonim ***** válasza:
Igaz-igaz, ha nem digitális akkor eltehető :) bocsi
2010. okt. 13. 12:49
 35/45 A kérdező kommentje:

A barátnőm most elszaladt egy Lilyért! Ő arra esküszik, neki az mutatta ki a kisfiát!

Nem tudom van-e értelme így 4 nappal előtte megcsinálni, de erőlteti,hogy jobb,mint ez a bizonytalanság,meg bugyi nézegetés! Végül is mit vesztek. Max. csinálok még egyet 4-5 nap múlva!

2010. okt. 13. 13:12
 36/45 A kérdező kommentje:
A Gabriel-em otthon maradt, ezért jött a Lily!:))
2010. okt. 13. 13:13
 37/45 anonim válasza:

18ra nem várom.... csináltam eggyet az előbb de sajna semmi... már nem tudom hogy reménykedjek-e még...

szoritok neked nagyon!!!

2010. okt. 13. 13:16
 38/45 A kérdező kommentje:

Nekem is azt mondta a barátnőm,hogy amíg nem jön meg, van remény. Sőt még utána is megér egy tesztet, mert pont az ő anyukája volt az, akinek végig meg volt a mensije!!!!

Hamar teszteltél! Én 16.-ára nem várom, de nagy az esély,hogy ma délután még nekem is nega lesz!

2010. okt. 13. 13:28
 39/45 anonim ***** válasza:

Na mi lett az eredmény?:)

G.

2010. okt. 13. 15:09
 40/45 A kérdező kommentje:
Hát ez még nega, de még csak 10. napon vagyok, így nem keseredem el. Pár nap múlva csinálok még egyet!
2010. okt. 13. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!