Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem féltek, féltetek a babapro...

Nem féltek, féltetek a babaprojcettől? Mi most kezdenénk és félek .

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mikor még nem volt itt az ideje, akkor félve gondoltam rá, amióta férjhez mentem és tervezzük, semmi félelem nincs.
2010. aug. 13. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg a háttér ami szükséges ahoz hogy egy gyereket felnevelhessetek,akkor van is miért félni,és jobb is nem belevágni!Ha még nem érzed,hogy megérettél arra hogy egy gyereket bevállalj,akkor még toljad ki egy kicsit az időd..
2010. aug. 13. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem azért sikerült 1xre, mert nagyon nem gondoltam bele, hogy terhes is lehetek.De ne gondoljatok felelőtlennek, hiszen a páromban 100%ig biztos voltam, sőt ő előbb gondolta hogy terhes lehetek.....Egyben biztosak voltunk: Nem akarjuk elvetetni, és nem is vagyok már fiatal, úgyhogy megtartottuk természetesen...:D szóval nem készültem rá sehogy, és két csíkos lett a teszt.
2010. aug. 13. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Első gyereknél párom vetette fel a témát háromhónap ismeretség után (másfélhónap után össze is költöztünk),én akkor pánikoltam,h egy gyerek,nekem,stb.... mikor pozi lett a teszt,folyamatosan sírtam,nem tudtam,h az örömtől,vagy a félelemtől!Aztán pár nap alatt el is múlt,és boldog voltam.

Mostmár itt a tesó a pocimban,rá fél évet kellett várni!És nagyon várjuk,semmi félelem nincs már bennem!Na jó,talán annyi,h az első császár után rendben legyen minden... :D

2010. aug. 13. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Hát a projecteket a munkahelyemen se szeretem, attól meg egyenesen borsódzik a hátam, mikor valaki így nevezi a gyermekvállalást, családalapítást - és még sorolhatnék pár szinonimát, aminek nincs ilyen tervszerű, megfelelési kényszeres íze. De ha te projectben gondolkodsz, akkor nem csodálom, hogy parázol.
2010. aug. 13. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi 3. babát terveztük. Együttlétünk első napján egy hajszálon múlt, hogy nem táncoltam vissza. Csak nem mertem a férjemnek mondani, csak mikor már terhes lettem. És milyen jó,hogy megtettük! Most itt van a drágám, 1,5 hónapos, és már el sem tudnám nélküle képzelni az életem.

:-)

2010. aug. 13. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi is hamarosan belevágunk.... Mindketten nagyon szeretnénk, de persze van bennem egy kis félelem, hogy sikerülni fog-e, rendben lesz-e minden.
2010. aug. 13. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:

" van bennem egy kis félelem, hogy sikerülni fog-e, rendben lesz-e minden."

Ne aggódj,inkább gondolj arra,hogy életed legszebb dolga fog történni Veled..,egy új élet fogfejlődni a szived alatt!=)

2010. aug. 13. 21:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nagyon aranyos vagy! Köszönöm! És igyekszem.....
2010. aug. 13. 21:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Kedves 16.57-es!Tökéletesen mind1 hogy hívod a dolgot persze a gyermekvállalás nyilván sokkal szebben hangzik!

Ne itélj elsőre!Ezzel nem segítettél a kételyemen sőt!

34 éves heti 7 napot dolgozó,viszonylag jó körülmények közt élő nő vagyok!17 éves korom óta rajongok a kicsikért és ők is értem.Mégis valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva FÉLEK!!!!Nem attól,hogy nem tudom felnevelni hanem attól,hogy mi van ha nem "úgy nevelem jól "és ez a szép mai világunk amiben élünk csak bántani fogja Őt .....

Na meg persze attól,hogytudok e hozzá méltó jó anya lenni,mindig vele mellette mikor szüksége van rám!

A többieknek köszönöm!

2010. aug. 14. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!