Nem féltek, féltetek a babaprojcettől? Mi most kezdenénk és félek .
Első gyereknél párom vetette fel a témát háromhónap ismeretség után (másfélhónap után össze is költöztünk),én akkor pánikoltam,h egy gyerek,nekem,stb.... mikor pozi lett a teszt,folyamatosan sírtam,nem tudtam,h az örömtől,vagy a félelemtől!Aztán pár nap alatt el is múlt,és boldog voltam.
Mostmár itt a tesó a pocimban,rá fél évet kellett várni!És nagyon várjuk,semmi félelem nincs már bennem!Na jó,talán annyi,h az első császár után rendben legyen minden... :D
Mi 3. babát terveztük. Együttlétünk első napján egy hajszálon múlt, hogy nem táncoltam vissza. Csak nem mertem a férjemnek mondani, csak mikor már terhes lettem. És milyen jó,hogy megtettük! Most itt van a drágám, 1,5 hónapos, és már el sem tudnám nélküle képzelni az életem.
:-)
" van bennem egy kis félelem, hogy sikerülni fog-e, rendben lesz-e minden."
Ne aggódj,inkább gondolj arra,hogy életed legszebb dolga fog történni Veled..,egy új élet fogfejlődni a szived alatt!=)
Kedves 16.57-es!Tökéletesen mind1 hogy hívod a dolgot persze a gyermekvállalás nyilván sokkal szebben hangzik!
Ne itélj elsőre!Ezzel nem segítettél a kételyemen sőt!
34 éves heti 7 napot dolgozó,viszonylag jó körülmények közt élő nő vagyok!17 éves korom óta rajongok a kicsikért és ők is értem.Mégis valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva FÉLEK!!!!Nem attól,hogy nem tudom felnevelni hanem attól,hogy mi van ha nem "úgy nevelem jól "és ez a szép mai világunk amiben élünk csak bántani fogja Őt .....
Na meg persze attól,hogytudok e hozzá méltó jó anya lenni,mindig vele mellette mikor szüksége van rám!
A többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!