Mit kezdjek el szedni, inni, hogy ha 2-3 hónap múlva kezdenénk a próbálkozást?
Hosszúak a ciklusaim.
Folsav, gravida.
Te, mit szednél, innál a mielőbbi sikerért?
Szia!
Femibionnal kezdtem én is 800assal most már 400 ast szedek a vastól volt annyi mellékhatása hogy én nem tudtam rendesen wc-re menni. Elkezdtem szedni és kb. rá 1 hétre már nem voltam 12 napig. Azt hittem megőrülök. Semmi nem használt rá.
Gravida, vas, folsav. Ezekből a folsav a legfontosabb és nem tudod túlszedni sem. A leggyakrabban előforduló genetikai hiba ellen véd. A Gravida pedig jódot is tartalmaz, amit az Elevit pl. nem. A Femibiont is egyre jobban ajánlják, azt még nem ismerem.
Ha a munkahelyen sokat hajtasz, idegeskedsz, szednék még magne-b6-ot is.
És a próbálkozós ciklus 2. felében, illetve ha meg lennél fázva, kalciumot is. Ebben az időszakban pedig már igyál sok paradicsomlevet is, tele van K-vitaminnal a növekedéshez. Enni pedig sovány túrót, ha már érzed a sikert. 15 dkg sovány túró a napi fehérje 70 %-át fedezi terheseknél.
A palástfű-cickafark teát inni váltogatva én nem ajánlom, csak ha indokolt, mert van akinél a hormonháztartást megzavarja.
Bocs, hogy ennyit írtam, biztos felidegesítek vele mindenkit, csak a kérdésre próbáltam válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!