Hogy etetitek itatjátok az 5 honap körüli babátokat? Mindent összeken, bele akar mászni a kajába (pihenöszékben eszik), ha inni adok a fele mellé megy mert kifolyatja a szájábol probáltam csörös és sima poharat meg cumisüveget, mit csinálok rosszul?
A babák ilyenek, így esznek. Jobb, ha hozzászoksz. Lányom néha nagyon szépen eszik, néha meg fel is kell mosnom utána.
Az itatásról annyit, hogy adj neki folyásmentes csőrös poharat, 3-4 nap alatt megtanul inni belőle. Nálunk itt van a lány mellett, amikor akar iszik belőle. Pár nap volt, mire megtanulta hogy kell, de sikerült.
szia
én picim is fél éves,etetőszékben eszik, és igaza van elöttem szolónak.így esznek a babák.hol szépen, hol nem.
pohárból tud inni a székben, ha akar :),cumiból egyébként az ölemből etetem ,nem etetőszékben.
Az én 5,5 hónapos babám a hordozóban eszik.Tápszert + az innavalót cumisüvegből, a pépet + a papit kanállal.Ő csak akkor keni össze vissza magát+ mindent ha a kanalat a kezébe adom és hagyom hogy ő egyen egyedül.De ez vele jár.
kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!