Mit adtok inni 1 év körüli babátoknak?
Vizet nem fogadja el :(
Teát ha adtok akkor milyet?
Bocs, hogy vissza kérdezek. Eddig mit ivott?
Mert ha édes italokat, akkor ne is várd hogy egyből elfogadja a vizet. Ha ilyeneket ivott akkor próbáld meg szép fokozatosan hígítani vízzel, amíg a végén nagyobb arányban csak víz van benne.
De a gyümölcsteák is jók.
A lányom se issza meg a vizet, 1 éves múlt.
Piroska szörpből egy pici vízzel hígítva. Fokozatosan egyre több vízzel, 3 hét után a sima vizet is elfogadta :-)
Az én lányom 17 hós koráig csak a gyümölcslevet volt hajlandó meginni. Se tea, se víz.
A fokozatos hígítás nálunk nem vált be. Ha nagyon hígítottam, már nem itta meg.
Amikor elkezdük a poharazást, akkor csak vizet öntöttem bele. 1 korty után ellökte a poharat. Nem erőltettem, de folyamatosan próbálkoztam.
Aztán egyik nap vizet öntöttem a cumisüvegébe. Nagyot néztem, hogy nem dobta el, hanem rendesen ivott belőle.
Azóta csak vizet adok neki. Illetve néha kíváncsiskodik, hogy mi van a poharamban. Akkor 2-3 korty teát iszik, de nem ízlik neki. (szerencsére)
Szóval ne add, fel, egyszer rászokik a vízre is!
100%-os gyümölcsteákat már adhatsz neki. Vagy Pickwick gyerektea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!