Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Párommal babát szeretnénk,3...

A Párommal babát szeretnénk,3 hónapja nem szedem már a fogamzásgátlót, próbálunk egészségesen élni. Kell-e, hogy felkeressem a nőgyógyászomat mielőtt "bele kezdenénk", illetve valamilyen vitamint szedjek-e már a teherbeesés előtt?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
érdemes felkeresned, hogy megtudd minden rendben van e.legalább egy rákszűrést nézetni, és egy uh-ot. elkezdhetsz bármilyen magzatvédő vitamint.pl.elevit, materna, béres gravida, eurovit... ezek felkészítik a szervezetet, és többek közt folsavat is tartalmaznak, ami segít a fejlődési rendellenességek kivéédésében.
2008. szept. 9. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már előtte szedtem a Gravidát, és a terhesség alatt is végig, sőt még most a szoptatás alatt is szedem. Rögtön teherbe estem, és semmi gond nem volt a terhesség alatt sem. A nagy fiam nemsokára 6 éves, a kisláyom 2 és fél hónapos. Kívánok neked is hasonló örömöket!
2008. szept. 9. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia ha rég voltál nődikinál akkor ajánlatos rákszűrésre menni ,én a fólsavat ajánlanám

meg az ovulációs tesztet

ja persze meg az eggyütlétet:)

2008. szept. 9. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

TErmészetesen keresd fel, minél biztosabb dolgok érdekében.

Mindenképp kell egy rákszűrés, mert azt a terhesség előtt, vagy nagyon korai szakaszában amúgy is el kell végezni.

Azonkívül tisztázhatod, hogy az általad szedett fogamzásgátlónak vannak e utóhatásai, ez függhet attól , hogy milyen fajtát, mennyi ideig szedtél.

Megbeszélheted , hogy milyen vitaminokat érdemes elkezdeni szedni, és felteheted az egyéb kérdéseidet, így ha sikerül az akció , akkornyugodtabban kezdheted a terhességed.

Menj csaka dokihoz, nem kár azért a fél óráért!

2008. szept. 9. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
szia.nem hiszem hogy okod lenne az elkeseredésre,van akik évekig probálkoznak s még sem jön össze miközben semmi bajuk.mi pl:2 éve probálkozunk,igaz hogy most sikerült de nem tudtam hogy babás vagyok,és elvetéltem!ne aggodj ha jönni akar jönbni fog!sok sikert:),:(
2008. szept. 9. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ahogy elottem mondták, rákszűrés, és vizsgálat, hogy minden rendben van e.

Terhesvitamint felesleges szedni, marketingfogas, azt akkor kell, ha terhes leszel. DE

Szedhetsz homeopatias dolgokat (mastodynon cseppek, cickafarkfű és palastfű tea)

20%otok van havonta rendszeres egyuttlett mellett egy babara, ha ezt szeretned novelni, akkor kerhetsz a nodokitol enyhebb segitseget (closty)

2008. szept. 9. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2008. szept. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!