Hozzátáplálást kezdenénk ma de nem tudom pontosan, hogyan? Több oldalon olvasgattam de még nem világos minden?! Almával kezdenénk! Többi lent.
Szóval nem tudom most akkor mennyi almát reszeljek?Felet vagy mennyit?
Két etetés között kóstoltassak vagy etetésnél?Csak az alma levét vagy a húsából is kaphat?Meg kell-e főzni az almát?Stb...
Várok minden ötletet!Köszönöm!
Én inkább őszibarackot adtam, mert az alma megfoghatja a hasát, és mi épp vasat szedtünk és nagyon szorulása volt, bár az almát azóta sem eszi meg, hiába próbáltam.
Ha almát adsz, én első nap pár kanállal adnék a levéből, másnap már egy kis húsát is. Én, az étkezést kezdtem a kóstoltatással, majd tápszerrel fejeztük be. 2-3 napig érdemes 3-4 kanállal adni, főleg ha egyáltalán megeszi, ha nem, más ízt lehet próbálni az előzőekben leírtak szerint. Én őszibari, sütőtök után már nem nagyon kóstoltattam, amennyi jól esett neki, annyit adtam és persze utána tápszer, mert ugye eleinte nem tud annyit megenni, amennyivel jól is lakjon.
mi almaval kezdtuk 10 oraira.elsonek 2 kiskanalal,masnap 4-el,es igy fokozatosan mig meg nem evett egy egesz almat.aztan adtam hozza kekszet.a teljes almahoz 1 kekszet de ezt is 2 kanalal kezdtukaztan 4,->6 es igy tovabb.
az elejen nem nagyon tetszett neki az uj iz,de lassan megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!