Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem féltek, féltetek a babapro...

Nem féltek, féltetek a babaprojcettől? Mi most kezdenénk és félek .

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt írom, de nekem valami nagyon furcsa. Talán épp ez az, ami miatt Te is félsz.

A soraidból azt a következtetést vonom le, hogy Te amúgy egy viszonyleg erős, modern, dolgozó, igazi "mai" nő vagy.(lehet, hogy tévedek....)

Csak magadat említetted, egyes szám első személyben írtál. Így én is aggódnék....

Van társad? Van akiben őszintél bízol? Aki mindig, minden helyzetben melletted van, támogat? Akinek a vonásait viszont szeretnéd majd látni leendő gyermeked arcán?

Tudom, manapság divat önálló anyának lenni, ráadásul egy nőnek mindig fel kell készülni minden helyzetre, a saját lábán is meg kell állnia.

De ez akkor is a Ti közös döntésetek. Mi nem tudjuk eloszlatni a kételyeidet, csak a párod!

Ha Ő melletted van, melletted a Világ! Hajrá!!!!!!!

A legszebb dolog, ami történni fog veletek!

Azért ebben a mai csúnya Világban is képesek vagyunk megtalálni a boldogságot, a gyerekeink is meg fogják.....

2010. aug. 14. 14:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

ebben minden benne van és elkezdtem magamat érteni

van férjem -igen

imádom őt nagyon is de sajnos az életem olyan volt hogy erőssé kellett válnom és csak magamban bízhattam

talán a férjemet sem engedem egy bizonyos körön belül túl közel magamhoz.igazad van és nagyon nagyon köszönöm!!!

tudod tőle tanulok normálisan élni szüleimtől csupa rosszat hozok-( és így nehéz

de Te megadtad a választ amit évek óta kerestem

Köszönöm szépen

jó pszichológus lennél!

2010. aug. 18. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!