Nem féltek a teszteléstől?
Hát most elkeseredtem! Vizes folyásom van! Az meg azt írják mensi! Magamnak nem tudom, mert eddig nem figyeltem, de ahogy olvasom, az esetek többségében azt jelzi!
Na mindegy,ha holnap nem jön meg, akkor csütörtök reggel ellövöm a tesztem!:((((
Kedves kérdező!
Addig míg nem jön meg, egy percre se keseredj el. Én azért bírtam 5 napot a tesztig, mert attól kezdve hogy Babára gondoltam rögtön első hónapban 4 napot késett a mensim. Mintha valahogy direkt "vicceskedett" volna velem a szervezetem. Ezért következő hónapban azt mondtam "teszek rá" úgyis megint megpróbál átverni... Végül pozitív teszt lett a vége. :):) Minden mindegy alapon vártam a késést. Fel a fejjel! Ha mégse most, akkor máris itt egy új hónap! Tudom könnyű mondani vagy írni, de ne kenődj el! Sok sikert :)
Köszönöm a szavaidat!:))
Nem tudom mi van, tegnap betettem egy tampont, mert biztos voltam benne,hogy megjön, de végül is nem! És ma kevesebb a folyás is,mint tegnap. A hőm reggel fent volt 37,1-en! De a görcs az alhasamban enyhén, de meg van még mindig. Már több napja! Szóval már tényleg nem tudom mi van. Most jutottam el a minden mindegyre. Tegnap este bele is törődtem,mivel gondoltam,hogy éjjel megjön! Most várok! Ha addig nem jön,akkor lehet,hogy pénteken tesztelek!
Kedves Kérdező!
Nekem is 37,1 a hőm, ilyen a görbém: [link]
Egyelőre nem teszteltem, mert kivárok még, bár írtak már többen is hogy babagyanús, csak annyiszor csalódtam már, hogy egyszerüen görcsbe áll a gyomrom, ha tesztelésre kerül a sor. Az tény, hogy ilyen szép görbém még sosem volt.
Drukkolok mindenkinek, aki eseteg a napokba akar tesztelni! Próbáljunk együtt türelmesek lenni! :)
Tényleg szép a görbéd!:)
Nekem is fent van már jó pár napja a hőm, csak ahogy írtam, összevissza vannak tüneteim! Mensis érzés, tengap a folyás, ami ma meg nincs, sőt ma inkább száraznak mondanám magam! Ahogy látom, neked hamarabb volt pé-d! Az zöld vonal az azt jelenti ugye? Akkor te már nemsokára tesztelhetnél! Nekem még a szombatot meg kell várnom!
De nagyon-nagyon szurkolok neked! Írd meg feltétlenül!
Szia, az előző vagyok. Elvileg a ciklus.hu vasárnapra írja a nemvártat. Úgyhogy lehet én is várok szombatig!
Majd írdd meg te is az eredményed, kiváncsi vagyok!!!
Nekem annyi tünetem van, hogy 4-5 napja iszonyatosan fájnak a mellbimbóim. Hason is csak sok helyezkedés után tudok aludni... Nekem ilyen sosem szokott lenni.
Lehetsz még terhes attól, hogy folyásod van, de a tampont inkább hagyd ki ilyenkor, szaporodnak a bacik, stb.
Vegyél még egy tesztet, így ha negatív lesz az első, tesztelsz másnap vagy utána. Tényleg nem kell ehhez ilyen görcsösen hozzáállni, ha negatív lesz, attól lehet még később pozitív. És, ha megjön, akkor ott a következő ciklus. Hamarabb sikerül, ha nem ezen agyalsz folyton. Könnyű ezt mondani utólag, mikor anno én is izgultam és kb. 25 tesztet elhasználtam egy ciklus alatt:)
A folyás miatt ne aggódj tényleg, egy nőnek annyira változó a szervezete, annyira más, mint a többi, hogy a folyás bármit jelezhet, nemcsak menzit, de terhességet is, vagy sok minden más is lehet. Csak ne rakj be tampont, tényleg! És drukkolok! Csináld meg végre azt a tesztet, ne félj!:) Milyennel akarsz tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!