Pozitívat tesztelők, nem féltek a méhen kívüli terhességtől?
Oh, nálam a gyerek számával egyenes arányban nő a parázásom :D
Az elsőnél semmin nem izgultam, a másodiknál már minden uh előtt görcsben volt a gyomrom (mondjuk volt egy vetélésem a kettő között) most meg, ha minden igaz, úton a harmadik... Bele fogok őrülni a terhességbe :D
Az hogy pozitív a teszt kevés a méhenkívülihez. Hiszen ezesetben minden jel sokkal intenzívebb, hasi görcs és kávézacc szerű folyás is van.
Nekem volt méhenkívülim is , és van 2 gyerekem, észrevehető a különbség.
szerencsére nem egyforma. sem az én esetemben, sem az egyik barátnőm esetében. Annyi, h őt mentő vitte iszonyú görcsökkel, ömlő vérzéssel. én nagyon fáradt voltam. fel sem ébredtem már aludtam volna tovább, szinte olyan voltam mint aki nincs magánál. utálom a kólát, de ekkor vedeltem, a cigifüsttől bökékeltem ( kocsmában dolgoztam) aztán 2 napra rá jöttek a görcsök, vérzés.
mivel nekem szétdurrant a petevezetőm így belülre is véreztem. a nagy mennyiségű vérvesztés megviseli a szervezetet. a hormonszint drasztikus emelkedése is.
de mindkét gyermekem ezután született, nem is idegeskedtem amiatt, h esetleg gond lenne.
ne izguljatok lányok fölöslegesen.
ráadásul a legtöbb méhenkívüli felszívódik mielőtt észrevennétek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!