Gyakorlott ovulációs tesztelők megnéznétek az ovulációs tesztem? Ugye az utolsó már pozitív ma vagyok a 11. ciklusnapon? Ha pozitív mely napokon legyünk együtt?
szerintem pozitív! tesztelj még holnap is, mert nekem is 2 napig volt pozitív, s a 3. napra vált egyértelműen negatívvá (még halvány csík sem volt).
azt mondják, hogy az utolsó pozitív és az első negatív napon érdemes együtt lenni. itt vannak az én tesztjeim:
Hűha kedves Kérdező!!!
Ez aztán pozitív!!! :)
Bár én már az előtte levő 2-re is simán mondtam volna hogy pozi... :)
Ezekből naponta egy készült,vagy délelőtti és délutáni teszt is volt? Hihetetlen milyen erősek ezek a második vonalak!!! :)
Szerintem egyébként legyen ma este egy akció, és utána vasárnap reggel még egy!!! :)
Nekem egyszer nézték uh-val a repedést és a pozi lh tesztes nap utáni reggelre már megrepedt. Szóval ha Neked is megreped reggel, akkor a ma esti kiskatonák is elcsíphetik, de mivel 24 óráig még meg lehet termékenyíteni a tüszőt, még a vasárnap reggelieknek is lesz esélyük! :) Addig meg szépen újra is termelődnek Párodnál! :)
Szóval hajrá!!!!! :)
Egyébként nekem tegnap volt szép pozi az ovu teszt, úgyhogy mi is a "tettek mezejére" léptünk!!!! :)
16:31-es vagyok!
Azt elfelejtettem írni, hogy az első válaszolónak is nagyon szépek a tesztjei!!! :)
Remélem két hét múlva a pozi hcg tesztet töltögetjük majd fel mindannyian!!!! :)
Megy a drukk!!!! :)
köszi! én vagyok az első válaszoló.
szépek, de sajna együtt voltunk az első pozitív napon és a 2.negatívon. pont a 2. pozitívon és az első negatív napon nem sikerült. remélem, azért valami esélyem még van.
Kedves első válaszoló! 16:31 vagyok!! :)
Nehogy emiatt aggódj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Simán jó lehet!!!!! Az első pozi napon voltatok együtt, attól 2 napra repedhetett a tüszőcske! A kisfickók vidáman elvannak 3 napig is odabent!!!!!! És a tüsző is megtermékenyíthető 24 óráig a kiszabadulástól!!!
Szóval lehet még ebből ++++++ hcg teszt!!!! :)
DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
kedves 16.31-es!
nagyon lelkesítő vagy :) remélem igazad lesz!
kedves kérdező!
én is azt tanácsoltam, amit az orvos :) akkor biztos így van :)
Na akkor drukkoljunk egymásnak!Remélem mindhármónknak sikeres lesz ez a hónap. S két hét múlva is ilyen szép erős pozitívakat tesztelünk terhességi teszttel!!!
DRUKK MINDENKINEK!
Sziasztok!!!
16:31 vagyok, Dia! :)
Kedves Kérdező, nagyon szépen elcsípitek ezt az ovulációt!!! Izgalmas!!!! :)
Én ma is csináltam egy ovu tesztet,de már negatív!! :) Szóval valószínű az én tüszőcském már úton van!!! :) Remélem a kiskatonák tették/teszik a dolgukat!!! :)
Nagyon szorítok Mindkettőtöknek!!!!!
Aztán majd írjatok, ha tapasztaltok vmi tünetet :) ebben az előttünk álló két hétben!!! És várom majd a hcg teszt eredményeket is!!!! :)
Puszi Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!