Pozitívot tesztelők, lombikosok, tapasztalatok?
Hát nekem az égvilágon semmilyen tünetem nem volt, se mensis, se terhes. Nem jött meg, tesztem negatív volt ugyan (jobban mondva időn túli halvány pozi), a beültetés utáni 14. napi vérvétel mutatta ki, hogy babát várok. Mi 6 napos embriókat kaptunk vissza, 1 maradt meg, azóta már 8 hónapos a gyönyörű kislányunk. Egyébként a 3.sikerült nálunk, férjemmel voltak gondok. Nekem is volt magas fsh-m, azok a beültetések nem is sikerültek...
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne keresgélj magadon tüneteket, se jót, se rosszat, mert a hidegrázás meg amiket írsz nem jelenthet semmit, idegi alapon is lehet, túlságosan görcsölsz (érthető is, hiszen 4 éve próbálkoztok), de akkor sem szabad folyton ezzel ébrednek és feküdnöd. Nekem is akkor sikerült amikor elengedtem a gondolatot, nem akartam már mindenáron terhes lenni most és azonnal. Belevetettem magam a munkába, beiratkoztam egy suliba is, itthon meg elkezdtem kézimunkázni, férjem letiltott a fórumokról és a gyakori kérdésekről, szóval teljes megvonásban részesítette magam:)
És láss csodát, akkor sikerült. Én hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!