Lombikosok! Suprefact szuri?
Szia!
Nem kötik ki,hogy mikor add be csak az a lényeg,hogy minden nap lehetőleg azonos időben add vagy adasd be!Én délután fél három-három között adom be mert a munkabeosztásom miatt ez volt a legalkalmasabb idő!
Sok sikert!
Márpedig kedves utolsó,nem kellene kinyilatkoztatni egyértelműen hogy nem szabják meg mikor add be bár ha te csak erre a Suprefact-ra írtad akkor visszavonom.
A Decapeptylt amit én használtam igenis kikötötték: reggel kellett beadni.
Tegnap 20:45-ös azaz második válaszoló vagyok!
KEDVES utánam válaszoló nem kell támadni én arra a Suprefact inekcióra gondoltam és annál NEM KÖTIK KI mikor kell be adni!!!
Kedves válaszoló!
Nyugodtan el döntheted te magad mikor adod be mert tényleg csak az a lényeg,hogy minden nap kb.ugyanabban az időben add be!
Nem értem miért gondoltad,hogy mindenre írtam!A kérdező suprefactra kérdezett(amit én is használok)ezért is válaszoltam!Ha nincs tapasztalatom vagy nem tudom nem érzek kényszert a válaszadásra!
Bocs ha nem voltam érthető bár szerintem a kérdés olvasása után a válasz teljesen egyértelmű!
Ne haragudj kérdező,hogy itt problémázunk de ezt az oldalt már pont ezért kezdem utálni mert a fontos kérdésekre vagy nem válaszol senki vagy ha igen csak okoskodásból és kevés a valódi segítség!
Sok sikert!
Csak még annyit az inekcióról,hogy én eddig teljesen jól viseltem nem volt semmi mellékhatás viszont mióta meg jött egyre gyakrabban kap el a szédülés de rá jöttem ha eszek utána már jobb!Én ma kezdem a peteérlelőt nem tudom majd az milyen lesz!:)
Kitartás és csak pozitívan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!