Szia! Én nem mernék egyértelműen pozit vagy negatívat mondani. Mintha, de tényleg csak mintha a 2.képen látszódna valami... (azért drukkolok)
2011. júl. 27. 12:18
2/41 anonim válasza:
Az első negatív,,a második úgy tűnik nem sikerült.
3/41 anonim válasza:
Halványan ott a csík! Ez bizony pozitív. :)
Szerintem egy hét múlva tesztelj ismét addigra valószínűleg erősebb lesz a csík.
4/41 anonim válasza:
szia
bizony ez nagyon halvány, de pozitív :)
pár nap múlva még erősebb lesz
az enyém is ilyen volt és már 1 éves a lánykám
grat
2011. júl. 27. 12:19
5/41 anonim válasza:
Ez egy halvány pozitív,(bár életemben csak két tesztet,csináltam mindkét babámnál erős csíkokkal)egyszóval szerintem kisbabád lesz,pár nap múlva erősebb lesz,gratula :)!
2011. júl. 27. 12:20
6/41 anonim válasza:
Szerintem ebből bocs de nem lesz baba.
2011. júl. 27. 12:20
7/41 anonim válasza:
kedves 12 : 18 as nem tudom miért mondtad hogy negatív az első teszt. látszik hogy ott van halványan a csík.
nekem nagyon jó a látásom én látom ám !
2011. júl. 27. 12:21
8/41 anonim válasza:
Szia!
Szerintem holnap csinálj egy másik fajta tesztet is. Én úgy látom, hogy színes a vonal, csak még haloványka a kevesebb hcg miatt. Én is hétfőre nem vártam, még nem is jött meg, de nekem a tegnap tesztem egyértelmű nega lett. Ha nem jön meg hétvégén sem, akkor hétfőn újra tesztelek, akkor már 1hetet késik. Szorítok neked! Ez milyen teszt amúgy?
2011. júl. 27. 12:21
9/41 anonim válasza:
nagyítsátok ki a képet és meglátjátok ti is a halovány csíkot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!