Tapasztalt jóstesztelők? Ez most jelent valamit? Mennyivel előbb kezd valamit mutatni az ovu teszt jóstesztként, mint a terhességi teszt? Minden tapasztalat érdekel!
Őszintén? Ez még nem jelent semmit. Én annyira unatkoztam, meg sok ovutesztem is volt,hogy pl. a peteérés után 4 nappal csináltam egyet, látszott mindkét csík, rá egy nappal totál halványan látszott. Aztán mensi előtt 5 nappal megint untam magam és csináltam egyet. A tesztcsík erősebb lett a kontrollnál. Ezen meglepődtem elmentem terhességiért és halvány pozi lett.
De pl. barátnőmnek mensi előtt két nappal már totál erős két csíkja volt, örültünk is, mégis megjött. El is lőtt egy terhességit, de az is nega lett!
Szóval van, akinek beválik, van akinek nem. De ha a 45. napon vagy, akkor már egy terhességi legalább halványan, de szerintem mutatná!
Az első tapasztalatom, hogy nemvárt előtt 2 nappal totál pozi ovuteszt, rá 1 napra halvány pozi terhességi teszt (sajnos vetéléssel végződött az 5. héten)
Második tapasztalatom, hogy nem várt előtt 2 héttel totál pozi ovuteszt, és aztán negatív terhességi teszt.
Szóval asszem nekem nem vált be :-)
Sziasztok! Köszi a válaszokat!
Minden reggel fogok ovutesztelni és terhességi tesztezni, aztán meglátjuk. :)
Ha van még további tapasztala valakinek, szívesen olvasnám! :)
Voltam dokinál, csináltatot hormon panelt, de azt mondta nem vagyok pco-s, minden hormon eredményem jó, csak a túlsúly miatt mégsem elég a hormonom. Amúgy, van peteérésem, terhes is voltam nemrég, csak sajnos elvetéltem. :(
Most váltok dokit, a jövő héten megyek az újhoz, akit jó szívvel ajánlottak. Hátha az majd többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!