Féltek attól ti is, hogy meg fog jönni a mensi?
Én nagyon félek tőle...Kb. 1 hetem van még a nemvártig, és már annyira nem hiányzik! Több mint 1 éve szeretnénk babát.
Eddig mindig bíztam, reménykedtem. Most meg valahogy úgy érzem, hogy úgyse sikerült most sem. Miért is sikerült volna pont most, hiszen eddig se jött össze a baba! :((
ez az a baj hogy így állsz hozzá eleve
orvosnál voltál?
mit mondott a doki? szedsz vmi bogyót stb,?
Szia!
Hát én nagyon félek.Lombikos vagyok,minden tünetem megvolt aminek kell.Mellfeszülés,mindjárt megjön érzés,fáradtság,erre tegnap negatívat teszteltem.De még nem adom fel,mert csak ma kellett volna megcsinálnom,de úgy döntöttem várok még 1 napot.Aztán mennem kell vérvételre is.Már van egy kislányom szintén lombikból,nála is ugyanezeket éreztem.
Kicsit reménykedem még.
Kedves 11:17-es nagyon drukkolok neked!
Az gondolom azért erőt ad, hogy már van 1 kislányod.
Nekem sajnos még nincs gyerekem. 1-et mindenképp szeretnék, leginkább kisfiút. Akkor szerintem én lennék a legboldogabb anyuka, ha ez teljesülne!
Igen,sok erőt merítek belőle.És ő tényleg egy csoda nekünk,mert elsőre sikerült.Vele minden olyan simán ment.
Most nehezebben alakultak a dolgok,de még bízom benne hátha sikerül.Nagyon szeretnénk még legalább egy babát.
Annyit szeretnék neked tanácsolni,hogyha még nem voltál orvosnál,mindenképp menj el.Ha nekem hamarabb kiderítik mi a bajom,már előbb anyuka lehettem volna.2 évig nem derült ki,hogy petevezeték elzáródásom van. :( Ezt nézik legutoljára.Előtte hormonokkal tömnek,meg próbálkoznak mindenfélével.Nem is gondoltam,hogy ekkora a baj.Nekem természetes úton nem lehet babám,csak lombikkal.
1 év sikertelen próbálkozás után már érdemes kivizsgáltatni magatokat.
Sok sikert Nektek,mielőbbi babázást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!