Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mertek vállalni gyereket...

Mertek vállalni gyereket ebben a járványos időszakban? Nem féltek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mitől kellene félni? Minden évben van influenza járvány,és minden évben vannak ilyenkor is kismamák.Nem kell feleslegesen parázni.Csak nálunk van ez az őrület,más országokban nem is emlegetik.És ott sem halnak rakásra az emberek.
2009. dec. 11. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor volt már ilyen kérdés! és nem kell pánikolni egyáltalán, másba is bele haltak már emberek, más influenzába és mindig volt, van, és lesz is járvány! és az előttem szóló jól írta, igen, akkor is voltak, vannak és lesznek kismamák! Ez csak jó reklámfogás az oltás!
2009. dec. 11. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Oltatni lehet, hogy nem kell, de félni jobb mint megijedni. Egy hónapja veszítettem el 20 hetes magzatomat. Szív fejlődési rendellenesség miatt, amit valószínűleg egy vírus okozott az első 8 hét folyamán. Bár akkor aug. volt én mégis influenzás voltam. Ki gondolta volna. Nekem már van két gyerekem, a kicsi még csak 14 hós és tegnap jöttem vele haza a kórházból, sima influenza volt neki, gége gyulladással és tüdőgyuszival, 40 fokos lázzal. Hát akkor miről beszélünk? Nagyon agresszív vírusok vannak. Mi februárban próbálkozhatunk majd először, de szerintem megvárom a májust. Nem kockáztatok, bár akkor ha összejön a baba, akkor ő fog télre születni és kezdődik az aggódás előröl. Nem tudunk elég okosak lenni.
2009. dec. 11. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem , mi simán vállalunk babát . Mindíg van mitől félni , hol ettől hol attól .Ha ezt néznénk , soha nem lenne megfelelő alkalom a babavállalásra.Sok vitamin , odafigyelés a mostani időjárásban . Sztem ez az influenza csak föl van kapva.De azért jobb félni mint megijedni.
2009. dec. 11. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden kornak + volt a maga járványa, még is vállaltak babákat a szülők! Ez nam szabad, hogy eltántorítson bár kit is a gyermekvállalástól. Arrol nem is beszélve, hogy a mi "szeretett" országunk az elsők között volt az ellenszérum előállításában. Erre azért én büszke vagyok! Le a kalappal a magyar tudósok előtt!!
2009. dec. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!