Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Köszi! ☺️🤗
Én ezt figyelgetem,mert ezt nem nehéz. XD a szurkalas volt már, hogy átvert. (Jobb oldalon éreztem, erre bal oldalon volt ovu pl 😅)
Nekem ez még sajna sosem vált be 😵 kellett, hogy menjek dokikhoz, meg minden. Az én szervezeteknek sajna kell támogatás. Kellett az elsőnek is 36 évesen. De sikerült ☺️
Hát, az alacsony progi szint az azért nem túl jó, és a tsh-t is le kell tornázni. A petesejt minőséget is javítani kne az egyik doki szerint. És a többi hormon is ki tudja mit csinál épp 😅 szóval nekem azért oda kell figyelni. Ha még pár hónapig nem jön össze, akkor menni kell a meddosegibe. Ezért is igyexem mindent figyelni, mert ezt jó lenne kibekkelni.
Ti az ovu környékén milyen gyakran voltatok együtt amúgy?
Ehh,bocsi, szét vagyok esve 😵 nem emlékszem.
Köszi, hogy újra megirtad! 🥰
Igyexunk majd mi is 2 alkalomra gyúrni. ☺️ Eddig 2-1 sikerült pozi Lh napján. Bár 2* vmihez már elég volt 🙃
Szia Viki! Majd írj, hogy mi volt ma a dokinál 😘😍
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!