24 hetes leszek holnap, volt már hasonló érzés valakinél mint ha égne az egész nyelőcsöve? nekem szó szerint olyan mint ha vele együtt az egész mellkasom égne belülről, néha a levegő vétel is nehéz, nyomhatja a baba? első terhességem.
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 20:53
1/8 anonim válasza:
Nem lehet gyomorsav? Én végig szenvedtem vele, aludni sem tudtam rendesen. Nyugi, amint megszületik szinte azonnal jobban leszel...sajnos ez nem vicc, tényleg csak akkor lett jobb.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos 3 napja az is nagyon sok és iszonyat erős, akkor biztosan az okozza
2022. márc. 13. 21:02
3/8 anonim válasza:
Én szerencsére csak egyszer jártam így, végigmarta a nyelőcsövemet a gyomorsav és ahogy az első válaszoló, úgy én se tudtam napokig aludni.
Nekem szerencsére a rennie segített rajta és azóta elkerül ez a kellemes dolog (le is kopogom).
4/8 anonim válasza:
Igen, akkor biztos, hogy attól van.
Próbáltam én is mindent, a Rennie meg Gaviscon egy kis időre segített, de nem teljesen váltak be, így nem is alkalmaztam ezeket inkább. Salvus víz is hatásos sokaknak, hátha bejön neked is.
5/8 anonim válasza:
Gaviscon nekem bevált egyik babánál, másiknál csak a ludea amit az orvos ír fel. Ez bizony gyomor égés/ reflux, teljesen normális terhesen, nézz utána mikre érdemes figyelni az étkezésben, amivel csökkenthető, de ha nagyon durva, akkor valószínűleg csak a fentebb leírt készítmények fogják enyhíteni
6/8 anonim válasza:
Salvus víz vagy Rennie.
Valószínűleg gyomorsav a ludas
7/8 anonim válasza:
Én alapjáraton Renniet szedek, de lassan már semmit nem ér, állandóan jön fel a savam, büfögök, hányingerem van, mar a sav.
Szerdán felíratom a ludeat az orvossal, neked is ezt ajánlom.
8/8 anonim válasza:
Én is Ludeát kaptam, ugyanis a 20.hét körül volt, hogy napokig nem aludtam a sav miatt. Teljesen bevált. Az első szem után megszűntek a panaszaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!