Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Elkezdtem a cserjez, mivel legutóbb már 10. Ciklusnapon volt ovum.es a mehpempot is. Elv jövő hét az újabb esélyes hét, de mivel most ilyen összevissza pozi az LH tesztem,9-12. Nap, N tudom mikorra esik.😅 Ráadásul hétközben N a legjobb, de majd meglátjuk mi lesz.
Hónap végén dumálunk apával, meglátjuk, hogyan tovább.
Körülöttem babasodnak és szulnek, elég nehezen viselem, H én sehol nem tartok.
Veletek mizu?
Ez alapján mikor lehetett ovum? Én azt hittem, tegnap hajnalban, mert napközben nem nagyon érzékeltem nyákot. Erre most nemrég torlesnel feltűnt egy jó adag.. nem tudom, hogy tegnap vagy ma volt e ovu.esetleg meg nem is volt. Ma még 2 körül ellovok egy Lhtesztet.
Tegnapelőtt, a pozi napon voltunk együtt, felek, hogy az kevés (bár használtam conceive plusz is) , ha elhúzódott a dolog. Ma nem tudom, sikerul-e együtt lenni
Akkor az 8.16, ugye? Mert csak az egyforma erős csík számít pozinak, ha jól gondolom.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!