Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek van kedve együtt...

Valakinek van kedve együtt izgulni?

Figyelt kérdés

5dpo

Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.

Valaki jár most hasonló időben?

2023. ápr. 29. 12:14
 261/289 anonim ***** válasza:

Lesz ebből babóca szerinted?

Tünetem kb semmi ugye. Meg mensis görcs se. Csak 7-8 dpoN éreztem pár szurast, és talán görcsöt. Meg volt pár fáradtabb napom és tüsszögés. Jah, és a szokásos mensi előtti pattik 😅

Remélem, H mivel ez más, mint a többi (eddigieknel éreztem a gorcsoket, szurasokat többször), máshogy is végződik.

Tejem meg volt tegnap, én inkább ezt sorolom tünetnek, mert 2-3 hoja N szoptatok.

2023. aug. 3. 17:29
 262/289 A kérdező kommentje:

Tyu azt nem tudom, hogy vajon lehet-e belole babber de szoritok neked! Nekem rengeteg tesztem volt (pozi) olyan honapban, amikor meg csak nem is jo idoben voltunk egyutt mert nem tudtam h kesobb van peteeresem. Es azota sem tudom miert.

De az tuti, hogy nekem semmi nem volt ezeken mig nem voltam terhes, aztan sajnos akkor sem mikor mar az voltam🤣

Holnap irj ha megvan a masik teszt eredmenye 🥰

2023. aug. 3. 18:17
 263/289 A kérdező kommentje:
Na miújság??
2023. aug. 4. 07:49
 264/289 anonim ***** válasza:

🤗

Hát, facelle büdös nagy nega..😵

LH erősödött, amit mellé raktam davidot, az is. Lehet atszjnezodott v nemtom 😰

2023. aug. 4. 09:01
 265/289 anonim ***** válasza:
2023. aug. 4. 09:03
 266/289 anonim ***** válasza:
Készülök lélekben a meddosegibe 😵🤞
2023. aug. 4. 09:04
 267/289 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon fura az, hogy a csik nem fut vegig a david teszten. Nem is lattam meg ilyet. Hat egyertelmuen szines szoval nem ertem😳🤷🏼‍♀️

Na oda ne keszulj semmikepp, ne viccelj mar. 🥰

Hanyadik honap ez?

2023. aug. 4. 09:36
 268/289 anonim ***** válasza:
Most kipróbáltam H későbbi pisi, LH abba + egy kicsit korábban vizezett és atszinezte.ugyhogy ez a hónap is bukó 😭😭😭 mert ez már a 13. Nap
2023. aug. 4. 09:49
 269/289 anonim ***** válasza:

5 hoja.

Mindegy már,csak segítsen Vki babasodni.

Meg van egy adag conceive plus amit rendeltem atveszem és vagy az a maga doki, aki sote 1meddosegiben is van, vagy sote1.

Mindjárt 40 vagyok.

2023. aug. 4. 09:51
 270/289 anonim ***** válasza:
LH 0,42 lett most a 2. Reggeli pisibol. Ilyen magas reggel még nem volt, csak délután mensi előtt.de sztem eztar buktam. Megint. Lehet jól jön egy atjarhatosagi.
2023. aug. 4. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!