Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Nos, bejutottam! 😂
6 hét 1 napnak felel meg, eddig teljesen egeszsegesnek tűnik, can szívhang, jó helyen is van, szabályos a petezsák is. 🥰
Bocsi, én meg még csak most látom 😊 jajj nagyon szuper 😍🥰 még egyszer gratulálok! ❤️ hogy vagy mostanság? 😊
Csilla
Nagyon köszönöm, és nagyon kedves tőled, hogy emlékeztél, hogy ma van a vizsgálat. ❤️☺️
Szörnyen szarul vagyok! 😂 Reggeltől estig hányinger, 2 napja már hányással is társul, asszem most lemegy az előző bébi után fent ragadt felesleg egy része. 🤣
Te, jól vagy?
Szegénykém 😁😊
Eskü irigyellek 😁❤️
Megvagyok köszönöm, lassan vége az első levél bogyónak 😊 hulla vagyok, megyünk majdnem minden nap a házhoz, sok a meló.. plusz a közművek átírása, suli intézés stb… van mit csinálni.. még kukát is holnap veszek, mert az sincs 😅
Szia Viki! Hogy vagytok? 😘🥰
Csilla
Szia! 🥰
Rosszul! 😂 Ez eddig egyre rosszabb. Az első terhességem ennek a közelében nem volt az első időszakban, én nem is értem mi történik. Hányinger, gyomorsav (nem tudom, mégis mitől mert enni nem nagyon tudok😂), a szemem alig tudom nyitva tartani. Nem semmi. De nagyon örülök ettől eltekintve.
Te, hogy vagy? Miújság?
Szia 😊🥰
Hát ez durván hangzik 😁 bár nekem az első terhességem durva volt.. keményedések, magas vérnyomás, 14-16. hétig volt állandó hányingerem, savam is durva volt de az már a második felében, vizesedés.. jajj de szenvedtem.. 😁 igen, az álmosság.. hát ezek miatt hívják “terhes”ségnek 😅 meg nekem végig farfekvésben volt.. próbált szegényem megfordulni a vége felé, de nem bírt… mikor keresztbe befeszült… jajj emlékszem hogy fájt..
Remélem azért majd hamarosan csillapodik ez nálad 😊 a savra tudsz gyógyszert kérni ha nagyon durva :)
Én megvagyok, szedem a bogyómat, már a második levéllel, aztán majd bizakodom. 😊 Háznál sok a meló, lassan haladunk sajnos.. pénzszűkében is vagyunk, de talán megoldódik. Muszáj beköltöznünk augusztusban, suli meg az ovi miatt. Csak jó lenne ha a festés meglenne addig, de azt mondta a festő 1 hónap kb biztosan kell… és majd csak a jövőhét után tud kezdeni… 🙄 de legalább van aki megcsinálja.. 🙈
Stresszes időszak ez.. nyaralást is le kellett mondanunk sajnos. De most ez van. 😊 Dokihoz neked mikor kell menni legközelebb?
Csilla
Ehh, ez királyul hangzik! Nem unatkoztok! 😂 A tesó erkezese elott itt is kell egy felujitas, nem is akarmilyen mert mikor a hazat vettuk nem allt modunkban teljesen megcsinalni ugy, ahogy szerettuk volna. Szep lesz ez is…
Kitartást, nagyon idegorlo tud lenni ha nem halad de be kell koltozni, volt benne reszem😂😂
07.19-en megyek majd delutan, kivancsi vagyok nagyon. A tunetek miatt azert legalabb kevesbe izgulok, mukodni szerintem biztosan mukodik a “dolog” ilyen rosszulletek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!