Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Szió 🥰
Dolgozgatunk a házon, ma félig felállítottuk a medencét, nyilván ma van beborulva meg esik… 😂
De haladgatunk 😊 jól vagyunk, csak fáradtan, de alig várjuk, hogy itt lakhassunk. Szobák színét is kiválasztottuk már meg mindent 😁
Te hogy vagy? Hánykor mész ma a dokihoz? Majd írj, hogy mi a helyzet 😍
Csilla
De jó! Gratulálok, biztos sok melótok van benne már most is! ☺️🥰
Mi 5kor voltunk dokinál, minden rendben, 1 héttel nagyobbak a méretei a korához viszonyítva, valószínűleg kisfiú! ❤️
Szerintem most jobban izgultam mint az első vizsgálat előtt, nehogy valami baj legyen.
Szia. De jó, hogy minden rendben a babával! Csak így tovább! ☺️
Durva, hogy ilyen tuneteitek vannak/voltak. Nekem kb semmi nem volt a lányommal.
Csilla, kitartás! Jól nxomjatok, biztosan szép lesz nagyon
Nekem júliusban volt egy kémiai, kaptam dokitol utrogestant. Most izgulok. Elv jókor voltunk együtt, pozi LH teszt napján, de aztán csak 2 nap múlva. 12 dpo körül vagyok, de alig látszik vmi a 10es Dávid teszten, főként negatívban látni, H van idebenn egy csöpp hcg. 😰 Remélem csak annyi, H újfent később valasztodik nálam ki a pisibe. Első babonák predictor 20 dpon hómező volt.
De azért nagyon félek, H ez újabb kémiai lesz 😶 kopkop
D.
Szia! Ez de erdekes, en vettem david teszteket, ugyanugy 10-essel teszteltem folyamatosan a facelle tesztek mellett vagy 16. dpo-ig, es nekem semmit nem mutatott, aztan elfogyott es nem tudom, hogy utana mutatta volna vagy sem😅
Nagyon szurkolok neked! 🥰
Tényleg? 😲 Holnap ellovok egy facellet is a Dávid mellé.
Alig lehet látni, inkább csak negatívban és/vagy az LH teszt mellett. De most 1-2 nappal hamarabb latszik, mint az előző kemiaiaknal.. akkor van remény, hogy ez a baba velünk marad,és N nagy bibi miatt ilyen a teszt.
Köszönöm! 🥰
Hát, ezeken N vmi jól laccik feltoltve 😵
De az Elson talán igen.
Úu dejooo! 🤗 Már azt hittem kicsit kezdek megzizzenni 😅 itt sokan írják H az N pozi, ha keresni kell a csíkot és negatívba tenni, de a dokim szerint akármennyire szinezodik, hcgt jelent, úgyhogy pozi.
Hát, eddig ennél N sokkal jutottam többre ezzel a teszttel 😅 áprilisban 3/4 csík jött ki 13 dpoN, de aztán 1-2 napra rá megjött. Izgulok extran. Múlt hónapban hasonló volt, de 17 dpoN, és utána is nagy nehezen megjött. Bízom benne h azért ez most jobbat jelent. 🤞
Azért örülök, H neked N jött be, mert akkor én is járhatok jobban 😁
Gyorsan abba is hagyom a dhea-t, macat.
Nem bírom túl jól a várakozást 😅 bár így is örülhetnek ennek a hamarabb eredménynek.
Én is nézegettem amúgy, forgattam, mire jó soká volt vmi amit észrevettem XD
Sokat ittam, úgyhogy szerintem holnap reggel facellezek csak már. Nem lenne túl koncentrált az anyag 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!