Valakinek van kedve együtt izgulni?
Figyelt kérdés
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
2023. ápr. 29. 12:14
1/289 anonim válasza:
Juuj, iggen, iggen, igggggen, izguljunk együtt mert az olyan izgisssss!😃😃😃😃😃😃😃😃😃
2/289 anonim válasza:
Én izgulok mert kirándulni megyünk és a napokban kell megjönnie. Remélem nem váratlanul kezd el folydogálni mert akkor olyan lesz a nadrágom.
4/289 anonim válasza:
Nekem nincs. Nem akarok már szaporodni.
5/289 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, de múlt hónapban én is így jártam. Már az 5. Dpon mindjárt megjon erzesem volt. Meg is jött a 12. Napon.
6/289 anonim válasza:
Nekem is mindjárt megjön érzésem volt 9-10 dpo körül, most meg már pecsételek. Ne ültesd fel magad!
7/289 anonim válasza:
A férjednek nincs kedve azért jössz idegenekhez?
8/289 A kérdező kommentje:
7-es, menj aludni! 😂
2023. ápr. 29. 19:55
9/289 A kérdező kommentje:
5-ös, értem, kíváncsi vagyok. Hátha nem járok így, mindenesetre egyelőre nem lovalom bele magam csak kicsit jobban figyelek talán az apróságokra mint eddig.
2023. ápr. 29. 19:57
10/289 anonim válasza:
#9 pont ezt nem szabad, apróságokra figyelni. Mindent annak fogsz betudni, hogy biztos baba van. Voltam így, ráadásul késett is, szinte láttam , éreztem előre a boldogságot,hogyha majd tesztelek és meglátom a 2 csíkot milyen lesz, hát hatalmasat koppantam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!