Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek van kedve együtt...

Valakinek van kedve együtt izgulni?

Figyelt kérdés

5dpo

Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.

Valaki jár most hasonló időben?

2023. ápr. 29. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/289 A kérdező kommentje:

Ó de szuper!!! 🥰 Én is holnap után szeretnék tesztelni, 11 dpo-n, mivel ma nem tudtam megállni, ès teszteltem egy negatívat.

Reméljük, hogy a tiéd erősödik, ez nagyon bíztató!

Nálunk az udvar egyre szebb, igen! 😂 Milyen tesztet használtál?

2023. máj. 3. 18:30
 22/289 anonim ***** válasza:

Köszi 🥰 valami romed movo tesztcsíkot 🤷‍♀️ ez volt a sarki boltba 😁 xepilre meg a predictorra sok a panasz mostanában, hogy szellemcsíkos… facell-t (rossmannos) mondják, hogy jó 😊 ha eljutok, veszek olyat 😊

Írj majd, hogy neked hogy alakul. 🤗

2023. máj. 3. 18:37
 23/289 A kérdező kommentje:

Igen, a facelle nagyon jó, az első babámat nagyon korán jelezte, és ma az adott egyértelmű negatívat! Nem szellemcsíkos! ☺️

Rendben jelzek, kíváncsi vagyok, nagyon érzem az alhasam. Nyílván lehet ez más is, de emiatt különösen érdekel mi a helyzet. Szoptatok, és a mellem is érzékenyebb, ez is lehet gondolom más miatt de telhetnének gyorsabban a napok. Szándékosan nem vettem több tesztet, hogy holnap ne tudjak nekiesni! 🤣

2023. máj. 3. 18:45
 24/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok, mi 7 hónapja próbálkozunk, bár az utóbbi 1-2 hónap, nagyon ,, laza " volt ebből a szempontból. 3 kémiai volt eddig, én is szoptatom a másfél evesemet :). Elvileg ilyenkor sokaknak nehezebb a teherbe esés.

Szurkolok mindenkinek :)

2023. máj. 3. 20:44
 25/289 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon sok ellenpéldát is hallani, engem ez nyugtat meg sokszor. Hátha mi is beletartozunk a kivételbe. ☺️ Az én kisfiam lassan 2 éves, bízom abban, hogy ez a napi 2-3 szoptatás már nem zavar be.
2023. máj. 3. 20:47
 26/289 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok. Na a mai negatív lett 🤦‍♀️ veszek érzékenyebb tesztet, aztán majd.. lehet jobb is ha költözés előtt nem jön 🤷‍♀️😕 de még ugye a mai a 12. nap.. remény hal meg utoljára 😊

A legrosszabb minden hónapban amikor a férjemmel kell közölnöm, hogy megjött.. nagyon rosszul élem meg.

2023. máj. 4. 08:01
 27/289 A kérdező kommentje:
Igen, tudom miről beszélsz, rossz érzés közölni. Milyen teszttel teszteltél? A tegnapi 10-es volt?
2023. máj. 4. 19:03
 28/289 anonim ***** válasza:
A vicc, hogy a tegnapi 25-ös volt… reggel csinálok még aztán ennyi szerintem..
2023. máj. 4. 19:10
 29/289 A kérdező kommentje:
25-ös? Annak igazából nem is szabadott volna kb kimutatnia olyan korán. Akkor szerintem az az eredmény nem valós. :( Időn belül jelent meg?
2023. máj. 4. 19:14
 30/289 anonim ***** válasza:
Az a baj a nagylány bement a fürdőbe, így kb 5 perccel később tudtam megnézni, de az tuti, hogy rózsaszínes volt a csík.. száradás után kevésbé látszott, reggelre kb semmi nem látszott azon… 🤷‍♀️
2023. máj. 4. 19:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!