Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Ó de szuper!!! 🥰 Én is holnap után szeretnék tesztelni, 11 dpo-n, mivel ma nem tudtam megállni, ès teszteltem egy negatívat.
Reméljük, hogy a tiéd erősödik, ez nagyon bíztató!
Nálunk az udvar egyre szebb, igen! 😂 Milyen tesztet használtál?
Köszi 🥰 valami romed movo tesztcsíkot 🤷♀️ ez volt a sarki boltba 😁 xepilre meg a predictorra sok a panasz mostanában, hogy szellemcsíkos… facell-t (rossmannos) mondják, hogy jó 😊 ha eljutok, veszek olyat 😊
Írj majd, hogy neked hogy alakul. 🤗
Igen, a facelle nagyon jó, az első babámat nagyon korán jelezte, és ma az adott egyértelmű negatívat! Nem szellemcsíkos! ☺️
Rendben jelzek, kíváncsi vagyok, nagyon érzem az alhasam. Nyílván lehet ez más is, de emiatt különösen érdekel mi a helyzet. Szoptatok, és a mellem is érzékenyebb, ez is lehet gondolom más miatt de telhetnének gyorsabban a napok. Szándékosan nem vettem több tesztet, hogy holnap ne tudjak nekiesni! 🤣
Sziasztok, mi 7 hónapja próbálkozunk, bár az utóbbi 1-2 hónap, nagyon ,, laza " volt ebből a szempontból. 3 kémiai volt eddig, én is szoptatom a másfél evesemet :). Elvileg ilyenkor sokaknak nehezebb a teherbe esés.
Szurkolok mindenkinek :)
11-es vagyok. Na a mai negatív lett 🤦♀️ veszek érzékenyebb tesztet, aztán majd.. lehet jobb is ha költözés előtt nem jön 🤷♀️😕 de még ugye a mai a 12. nap.. remény hal meg utoljára 😊
A legrosszabb minden hónapban amikor a férjemmel kell közölnöm, hogy megjött.. nagyon rosszul élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!