Valakinek van kedve együtt izgulni?
Figyelt kérdés
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
2023. ápr. 29. 12:14
11/289 anonim válasza:
Szia! Én ma vagyok a 7. dpo-n.. 😊🤞 reménykedem nagyon.. mióta próbálkoztok?
12/289 A kérdező kommentje:
10-es teljesen igazad van, tudom, hogy nem szabad ráfeszülni, hátha sikerül elengedni kicsit és segít. Köszönöm a normális válaszod.
2023. ápr. 30. 19:44
13/289 A kérdező kommentje:
11-es, 5 hónapja, de volt közben, hogy betegek voltunk szóval volt egy kisebb kihagyás. :) Ti?
2023. ápr. 30. 19:47
14/289 anonim válasza:
Mi 9 hónapja próbálkozunk.. Betegek mi is voltunk közben.. nagyon bánt.. mert előző házasságomban 2. hónapban összejött a fiam.. most meg nem sikerül.. majd jön amikor jönni akar.. 🙃
11-es voltam :)
15/289 A kérdező kommentje:
Ó, ne bánkódj emiatt, a 9 hónap (főleg ha ott is volt szünet) teljesen korrekt még! Szorítok neked! ☺️ Valahogy meg kell tanulni ebbe nem “belekattanni”, annyira rossz mikor az ember nagyon akarja és ráfeszül, magunkkal szúrunk ki. Hàtha hamarosan sikerül, majd írd meg, mik a fejlemények, ha lesz kedved!
2023. máj. 1. 12:32
16/289 anonim válasza:
Köszönöm szépen, igyekszem 😊 én is szorítok Neked, írok majd mindenképp. De Te is 😊
17/289 A kérdező kommentje:
Írok! Be vagyok sózva mint az állat, mindent is csinálok a kertben, hogy ne ezen agyaljak! 😂 Van ennek jó oldala is, az udvar megszépül kínomban.
2023. máj. 1. 12:47
18/289 anonim válasza:
Mi költözés előtt állunk, de még hátra van sokminden, engem is lesz ami lefoglaljon esetleg kövi hónapokban.. 😁 jó kertészkedést 😊
19/289 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nektek kitartást! 😃
2023. máj. 1. 13:57
20/289 anonim válasza:
11-es vagyok 😊 ma reggel, 11. dpon ilyen lett a tesztem:
Éjjel többször ébredtem arra, hogy hányingerem van… 🫣
Nálatok mi újság? Szép lett az udvar? 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!