Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
O, az akkor nem itt van.
Én malnalevelet ittam pe-ig, azóta palastfu. Baratcserjet is szedtem, aztán 3 napot kihagytam, aztán folytattam. Most tiprodom, H azt szedjem-e tovább, vagy váltsák yam gyökerre, ami progi pótló. 20. Napon 16,4 mui/l volt az eredményem,aminek kicsit magasabbnak kellett volna lennie.
Emellett kenem a women's cremet, és most vettem helyette/mellé igazi progi tartalmú krémet, azt is tolom az e, D vitamin, Q10 mellett. Jah, és a 3,01-es tsh-ra letroxot. És persze még néhány mást is tolok 😅
Szorítok neked!
Nekem.azt mondta a drága rndo-nogyogyasz, hogy baratcserjet felejtsem el, ertekeim jók, szoptatást hagyjam abba. Nekem már csak este, cicizik/cicizett a lányom, most 3 estét anélkül bekkeltunk ki. Nehéz volt. Lelkifurkam is van kicsit.
Én azt olvastam, hogy malnalevel tea petesejt minősége javító hatású, és a terhesség végén lehet még inni. Jaja, sokfélét mondanak.😵
Tavaly év végen meg nekem is volt hajnali, aztán a délutáni, esti alvásra csökkentettem. Mikor bölcsibe jar, csak az esti van, aminek az idejét csökkentettem 30 percről 6-ra. De a lányom már közben is dumal,felugral, ha tvt nezunk. Már annyira nem köti le, de még azért igényli.
Az LLL oldalán olvastam, H a szoptatáskor termelődő hormon már nem okoz olyan heves mehosszehuzodast, mint ami szüléskor volt és a szoptatás elején, így elv nem akadályozza a teherbe esést. Mégis cam, akinek emiatt nem sikerül, vagy a magas prolaktint miatt. Bár utóbbi mintha az ovulacionak tenné keresztbe. 🤔
Ha nagyon fáj, vagy feszít akkor nagyon picit le lehet fejni. Hideg borogatás pedig úgy tudom apasztja. Előbb a borogatást próbáld, hátha elmúlik a fájdalom.
Csilla
61 vagyok.
Nekem nem feszít, csak kicsit teltebb. Mindig 1 szoptatást hagyok el, vagy most az utolsók idejét rövidítem. Lehet tejlazad lett 😵 segítettek a praktikák, amit 68 ajánlott? Tejlazkor én is azt nyomtam, plusz rubophent.
Nekem 3 nap kimaradt a szoptatás, de ma a délutáni alváshoz nagyon kert a kis hölgy, így még hagytam 8 percet. De most már nekem kellene megmakacsolnom magam, nehogy emiatt ne sikerüljön a tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!