Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek van kedve együtt...

Valakinek van kedve együtt izgulni?

Figyelt kérdés

5dpo

Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.

Valaki jár most hasonló időben?

2023. ápr. 29. 12:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/289 anonim ***** válasza:

O, az akkor nem itt van.

Én malnalevelet ittam pe-ig, azóta palastfu. Baratcserjet is szedtem, aztán 3 napot kihagytam, aztán folytattam. Most tiprodom, H azt szedjem-e tovább, vagy váltsák yam gyökerre, ami progi pótló. 20. Napon 16,4 mui/l volt az eredményem,aminek kicsit magasabbnak kellett volna lennie.

Emellett kenem a women's cremet, és most vettem helyette/mellé igazi progi tartalmú krémet, azt is tolom az e, D vitamin, Q10 mellett. Jah, és a 3,01-es tsh-ra letroxot. És persze még néhány mást is tolok 😅

Szorítok neked!

Nekem.azt mondta a drága rndo-nogyogyasz, hogy baratcserjet felejtsem el, ertekeim jók, szoptatást hagyjam abba. Nekem már csak este, cicizik/cicizett a lányom, most 3 estét anélkül bekkeltunk ki. Nehéz volt. Lelkifurkam is van kicsit.

2023. máj. 12. 09:53
 62/289 anonim ***** válasza:
Azt a tesztet nem is ismerem. 😲 Én predictor earlyt (ez 4 nappal mensi előtt anno N mutatta a babot), xepilt, facellet, davidot használtam. Clearblue digitalisat majd csak akkor, ha már van erős pozi tesztem. A 10-es Dávid mutatta 12 dpon, hogy elindult valami.
2023. máj. 12. 09:54
 63/289 A kérdező kommentje:
Ez annyira erdekes, en az elso terhessegem alatt a 12. Hetig ittam a malnalevelet, ahogy kiderult a terhesseg. Elotte csalan-diolevel felvaltva. Olyan erdekes, hogy mennyi felekepp ajanljak ezeket. :D
2023. máj. 12. 12:37
 64/289 A kérdező kommentje:
Nalam a szoptatas tema necces, ma este talan ujbol megprobalom az altatast nelkule, de szornyen hozza van nove a kisfiam. Nappal az alvashoz is keri, este is, es hajnalban is legalabb 1- max 2x, aztan reggel amikor felkel szinten. A ciklusaim viszont rendszeresek. Hat kivancsi vagyok.
2023. máj. 12. 12:40
 65/289 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam, hogy malnalevel tea petesejt minősége javító hatású, és a terhesség végén lehet még inni. Jaja, sokfélét mondanak.😵

Tavaly év végen meg nekem is volt hajnali, aztán a délutáni, esti alvásra csökkentettem. Mikor bölcsibe jar, csak az esti van, aminek az idejét csökkentettem 30 percről 6-ra. De a lányom már közben is dumal,felugral, ha tvt nezunk. Már annyira nem köti le, de még azért igényli.

Az LLL oldalán olvastam, H a szoptatáskor termelődő hormon már nem okoz olyan heves mehosszehuzodast, mint ami szüléskor volt és a szoptatás elején, így elv nem akadályozza a teherbe esést. Mégis cam, akinek emiatt nem sikerül, vagy a magas prolaktint miatt. Bár utóbbi mintha az ovulacionak tenné keresztbe. 🤔

2023. máj. 12. 12:58
 66/289 A kérdező kommentje:
Igy van, ahogy irod (elvileg). A prolaktin miatt vettem a baratcserjet, mert nem voltam meg dokinal es ki tudja, lehet ez a problema, artani biztos nem artok vele szerintem. Aztan majd kiderul 😂
2023. máj. 12. 13:11
 67/289 A kérdező kommentje:
61-es, neked nem fajt az esti kihagyott cici utan a melled? A kisfiam tegnap delutan ota nem cicizett, ejszaka sem, hajnalban sem, es nagyon faj. Mivel, nem tervezem tovabb szoptatni, es nem volt meg ilyen tapasztalatom, ez normalis, hogy faj?
2023. máj. 13. 07:56
 68/289 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon fáj, vagy feszít akkor nagyon picit le lehet fejni. Hideg borogatás pedig úgy tudom apasztja. Előbb a borogatást próbáld, hátha elmúlik a fájdalom.

Csilla

2023. máj. 13. 09:37
 69/289 A kérdező kommentje:
Na, ha hajlando lesz elaludni a fiu, ki is probalom! Koszonom! ☺️ Egy gyogyszert mar bevettem nemreg de nem igazan erzem, hogy hatna.
2023. máj. 13. 10:47
 70/289 anonim ***** válasza:

61 vagyok.

Nekem nem feszít, csak kicsit teltebb. Mindig 1 szoptatást hagyok el, vagy most az utolsók idejét rövidítem. Lehet tejlazad lett 😵 segítettek a praktikák, amit 68 ajánlott? Tejlazkor én is azt nyomtam, plusz rubophent.

Nekem 3 nap kimaradt a szoptatás, de ma a délutáni alváshoz nagyon kert a kis hölgy, így még hagytam 8 percet. De most már nekem kellene megmakacsolnom magam, nehogy emiatt ne sikerüljön a tesó.

2023. máj. 13. 16:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!