Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Köszi a bíztatást csajok 😊 idegtépő az eredményekre várni… 🤦♀️
Viki, még mindig tartanak a görcsök? Vagy javult azért valamit?
Én most csak az inofolicot iszom, azt is elfelejtem néha.. meg vitaminok, ennyi. Mostmár megvárom mi lesz az eredmény és majd abba az irányba indulok..
Ma jobb, igen.
Mostmár én is csak az “eredményre” várok
Nekem is jó lenne ha el tudnám kicsit engedni… mri eredménye: adenomiózis.. plusz IR-em van és valszeg pcos, de a ciklusom nagyjából rendszeres, nincsenek olyan nagy görcsök.. nem is értem az egészet… 🤦♀️ de még vérvétel eredményt várunk.. ki tudja mi van még 🤣 ja, magas a vérnyomásom, allergiás is vagyok, meg ilyenek… tiszta selejt…
Te hogy vagy Viki?
Csilla
Jaj ne mondj ilyet… Ha az első babád kihordtad, ki fogod a másodikat is, a tested biztosan alkalmas rá, csak valamiért nem most kellett jönnie 🤗🥰
Én megvagyok, ma nem görcsölt a hasam, ez így 4 nap után elég jó hír 🤣
Tudtunk megint (elvileg) jó időben együtt lenni, igyekszem nem ezen kattogni bár sűrűn eszembe jut a téma, de nem olyan durván kattogok rajta mint eddig.
Nálunk nagyon semmi.. vérvétel eredményekről majd jövőhéten.. még nem tudom, hogy a nő elcseszte e, de szerintem igen, mert 6 érték helyett 3 van a leleten… szerintem nem olvasta el rendesen a papírt, vagy még készül a többi… de eskü idióta…. Holnap talán kiderítjük.. pcos az kb biztos, majd a nődokit is hívom holnap, rám akar nézni.. azt mondta van valami fogamzásgátló ami kifejezetten pcosoknak van, azt szedni kb 3 hónapig és utána clostilbegyt kúra. Szóval idő…
A házhoz megvan a kulcs, szerződést is aláírjuk 7-én, lesz majd ami lefoglal..
Te hogy vagy?
Csilla
Legalább meglesz a megoldás a problémára, ez tök jó!
Gratulálok a házhoz! ☺️
Itt minden rendben, a megérzésem az, hogy ez a hónap is elúszik, majd nemsokára kiderül, ez már a 7. Dpo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!