Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Persze, vettem még 3-at, 3 reggelen át nézem még, biztos ami biztos
Köszi a választ ☺️
Szió! Csináltál? 😊
Hát nem tudom, hogy segítettem-e 😁 de úgyis az utolsó mensi első napja lesz a lényeg 😊
Ez szuper 😍 egyre erősebb 😊
Hogy vagy ma? 😊
Még ellövöm a maradék 2 tesztet és utána nem veszek, úgyis holnap van a nemvárt napja. :D
Jól vagyok, fáradt vagyok és éhes de ezen kívül minden rendben. Néha fájdogál a derekam meg az alhasam de betudom annak, hogy most nagy a meló bent. ☺️
Ha minden rendben megy továbbra is akkor nem lesz meg a nemvárt napjától a 2 hét mire dokihoz megyek, csak 10 nap. Kicsit tartok attól, hogy elküld a fenébe. De mikor az időpontot kértem még csak rákszűrésre szerettem volna menni. Hát ez van 😂
Te jól vagy?
Azért valamit majd biztosan fog már látni 😍
Ezek teljesen normális tünetek, ahogy mondod, nagy a meló odabent 😊 nagyon örülök Neked 🤗
Én megvagyok, köszönöm, úgy tűnik ma megjött 28 napra, fáj is a hasam meg a derekam, de örülök neki, mert el tudom kezdeni a bogyót legalább. Féltem, hogy pont most fog megint késni 2 hetet.. 🤣 nyálkahártya is nagyon vékony volt, 4 mm mondott a doki mikor voltam..
Holnap is muti majd a tesztet 😍😊
Na, akkor indul a visszaszámlálás! 3 hónap igaz? Utána a gyógyszer miben segít? Említetted, hogy ez után lesz egy másik, de nem ismerem a neve alapján.🧐
Okés mutatom a holnapit, izgulok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!