Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Akkor jó 😊 nagyon szép a teszt 😍biztosan minden okés odabent 🤗😊
Írtad mikor mész dokihoz, de mikor is? Kb 2 hét múlva?
Azért pár naponta írj, hogy mizu 😊
Meg majd a doki után is mindenképp 😊
Tudom, hogy van még idő hátra de ha alakul a dolog én is kíváncsi vagyok nagyon, mi a helyzet nálatok 😏☺️🥰
Szorítok! 🤞🏻
Köszönöm 😊 írok majd én is mindenképp 🥰
Cs.
Tök szépek a tesztek 🤩 úu akkor jövő héten már látod a kis pöttyök, de klassz 🤩 D.
Örülök, ha normális a 2 napig pozi. De azért gáz, hogy nem tudom, megtortent-e, aminek kellett volna 😅
Figyelheted a nyákot, úgy még biztosabb. Én mindig figyeltem, és mindig akkor változott meg amikorra a teszt is mutatta az ovulációt.
☺️
Simán lehetett, miből gondolod amúgy, hogy nem volt? Van valami ami gátolhatja?
Szorítok ☺️🤞🏻
Januárban volt már, hogy nem volt, bár akkor az lh tesztek sem voltak pozik. Most S nyak is kevesebb volt, mint az utóbbi pár hóban, és a 2 napos pozi teszt miatt gyanakszom arra, hogy nem volt. Áprilisi kémiai előtt más volt.tobb nyak, 1alkalmas LH csúcs. Amit máshogy csináltam múlt hóban, a baratcserje felek nálam ebbe a ciklusba is kavar.
Most nem tudtunk 2-an együtt lenni, csak 3-an. Úgyhogy lehet emiatt is úszik a hónap. premom 3-ara tette az ovit, szombatra, de vasárnap volt az a furcsább nyak.
Honnan tudod a nyakbol, hogy megvolt az ovu?
Köszi a szotitast 🤗🙏 D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!