Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Szerintem erősödött 😍❤️ nagyon szép 😍 minden rendben lesz ne aggódj 😊🤞
Csilla
🥰 Köszönöm.
Még a holnapi tesztet megnézem aztán nem veszek többet, lesz ahogy lesz, szorítok.
Olyan érzésem van tegnap óta mintha meg akarna jönni, este rá is feszültem de aztán eddig rendben vagyok végül. ☺️
Ha nem nagyon durva ez az érzés, akkor teljesen okés 😊
Esetleg magnéziumot vegyél be ilyenkor ha érzed. Az segít 😊
Holnapit is muti majd 😁🥰
Csilla
Nem vészes az érzés, viselhető. Szedek minden nap 2x2 magne b6ot a biztonság kedvéért már 5 napja ☺️
Okés mutatom a holnapit ☺️🥰
A nagyon minimális még lehet a beágyazódás.. hány napja volt az ovu?
Nyugodj meg… ❤️ de ha rosszabbodna menj be ügyeletre, nézzenek rád, adjanak progeszteront. Most hogy vagy?
Csilla
Igazából most jobb kicsit..
2-3 gombostu fej meretu barna pottyot talaltam, de ugy megijedtem, mint az allat..
13 napja volt az ovulacio, de elvileg ha most volna a beagyazodas akkor nem tesztelhettem volna pozitivat, nem?🧐
Lehet, hogy en tudom egyebkent rosszul, sot 😂
Beágyazódás 5 napig tart elvileg, közben már lehet hcg. :) legalábbis így olvastam 😊 remélem minden okés, majd írj!
Cs.
Szóval kb pont most fejeződött be a beágyazódás nálad. Mert ovu + kb 7 nap vándorlás + 5 nap beágyazódás +1 amíg az elején találkoztak = 13 nap :)
De már nagyon este van 😁😊 kb így van az tuti.
Hcg pedig tényleg nagyon szervezetfüggő, valakinek ilyen szépen látszik, mint Neked, valakinek meg csak 1 hét késés után.. lehet mondjuk azoknál később volt ovu is, stb 😊
Cs.
Ahaa 🧐 Köszönöm az infót! 🥰🤗
A teszt nem halványodott, a mai valamivel erősebbnek tűnik, és tegnap késődélután óta nem távozott már semmi aminek nem kéne. 🤞🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!